BİYOGRAFİLER

Ecrin Su Çoban Kaç Yaşında? Kimdir? Boyu Kilosu Kaç?

Bir Youtube ünlüsü olan Ecrin Su Çoban kaç yaşında sorusu, ekran önünde büyümesi nedeniyle sıklıkla hayranları tarafından merak edilmektedir. İşte, cevaplar...

Abone Ol

Ecrin Su Çoban kısa sürede adını duyuran yetenekli bir genç oyuncudur. Özellikle çocuklara ve gençlere yönelik projelerde yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Peki, Ecrin Su Çoban kaç yaşında? Kaça gidiyor? İşte tüm detaylar…

Ecrin Su Çoban Kaç Yaşında?

Popüler oyuncu 16 Kasım 2006 doğumludur. Yani 2024 yılı itibarıyla Ecrin Su Çoban yaşı 17’dir. Üstelik Akrep burcu olduğu bilinmektedir.

Ecrin Su Çoban Kimdir?

Ecrin Su Çoban küçük yaşta oyunculuk ve YouTube dünyasına adım atmış yetenekli Türk bir fenomendir. Özellikle çocuklara yönelik yapımlardaki rolleriyle tanınan genç fenomen, kendi adını taşıyan YouTube kanalında vlog’lar, oyun videoları ve günlük hayatından kesitler paylaşarak da kitlesini büyütmüştür.

O Ses Çocuklar yarışmasına katılarak müzik yeteneğini de sergileyen Çoban; samimiyeti, enerjisi ve çok yönlü kişiliğiyle gençler arasında oldukça popülerdir. Hem oyunculuk hem de içerik üretimi alanında başarılı projelerde yer almakla beraber sosyal medyada da aktif olarak takipçileriyle etkileşimde bulunmaktadır.

Ecrin Su Çoban Kardeşi Kaç Yaşında?

Ecrin Su Çoban'ın kardeşinin ismi Hüseyin’dir. Sanal dünyada ise Hüso olarak tanınmaktadır. Hüso'nun yaşı hakkında kesin bir bilgiye ulaşmak ise şu an için mümkün değildir.

Ecrin Su Çoban Boyu Kaç?

Ecrin Su Çoban'ın boyu 152 cm olarak bilinmektedir. Kilosunun ise 42 olduğu bilinmektedir.

Ecrin Su Çoban Filmleri

Ecrin Su Çoban, yer aldığı projelerle hem oyunculuk yeteneğini sergilemiş hem de genç izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Ecrin Su Çoban filmleri arasında en bilinenler aşağıdaki gibidir:

  • Masal Şatosu serisi
  • Kardeş Takımı

Bu filmlerin yanı sıra birçok farklı projede yer almıştır. Bunlardan biri de Alice müzikalidir. Bu müzikalde Ecrin Su Çoban'ın oyunculuk ve de dans yetenekleri bir arada görülmüştür. Harika bir müzikal deneyim yaşatan film genç izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Kısa filmler, diziler ve reklam kampanyalarında rol alan genç oyuncu kariyerine hızla devam etmektedir.

Ecrin Su Çoban Şarkıları

Ecrin Su Çoban kaç yaşında sorusuna ek olarak kendisi hakkında merak edilen bir diğer konu da şarkılardır.

Ecrin Su Çoban’ın söylediği şarkılar şu şeklidedir:

  • Masallara İnan
  • Masalın Ortasında
  • Masallar Kadar Güzel
  • Yeterince İstersek
  • Gerçek Bir Macera
  • Kuzey Yıldızı
  • Pembe Günlüğüm

Yaşına rağmen önemli başarılara imza atan Ecrin Su Çoban’ın gelecekte daha büyük projelere imza atması beklenmektedir. Oyunculuk kariyerini yakından takip etmek için siz de resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Ecrin Su Çoban TV Dizileri

Ecrin Su Çoban, rollerine olan hakimiyeti ve doğal oyunculuğuyla dikkat çekmektedir. Çocuklara ve gençlere yönelik projelerde yer alması, onu bu kitlenin gözdesi haline getirmiştir.

Ecrin Su Çoban oynadığı diziler şöyledir:

  • Babam Çok Değişti (2020)
  • Menajerimi Ara (2021)
  • Masal Şatosu: Peri Hırsızı (2021)

Ecrin Su Çoban Kaçıncı Sınıfa Gidiyor?

Ecrin Su Çoban 2006 doğumlu olduğu için 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla 12. sınıfa gittiği düşünülmektedir. 2023 yılında birçok karne vlog’u yayınlayarak hayranlarıyla okul hayatını paylaşmıştır. Kim?

Ecrin Su Çoban Sevgilisi

Ecrin Su Çoban'ın hayranları, onun özel hayatıyla yakından ilgilenmekte ve bu konuda sık sık araştırmalar yapmaktadır. Bazen sosyal medyada biriyle birlikte olduğu yönünde haberler çıkabilmektedir. Ancak bu haberler doğrulanmamıştır.

Bu yazımızda sizler için Ecrin Su Çoban kaç yaşında sorusunu cevaplandırmaya çalıştık