HAYVAN HAKLARI

Gebze’den sonra Ümraniye Belediyesi'nde de hayvan katliamı

Hayvan hakları savunucuları tarafından AKP'li Ümraniye Belediyesi’ne ait Hekimbaşı Barınağı’nda çok sayıda ölü kedi görüntülendi. Ayrıca barınakta tarihi geçen mamalar bulunduğu kaydedilirken, bakımsız ve sağlıksız ortamda bulunan köpeklerle karşılaşıldı.

Abone Ol

Gebze Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşanan hayvan katliamına tepkiler sürerken, bir haber de Ümraniye Belediyesi’nden geldi.

AKP'li Ümraniye Belediyesi'nin Hekimbaşı Barınağı’na giden hayvan hakları savunucuları, çok sayıda ölü kediyle karşılaştıklarını belirtti.

Hayvanseverlerin sosyal medyada paylaştıkları görüntülerde tarihi geçmiş kedi mamalarının bulunduğu kaydedildi.

Kapaklarının açık olması nedeniyle yeni verildikleri de anlaşılan tarihi geçmiş mamalar görüldü. Ayrıca çok sayıda sağlıksız ve bakımsız kedi ve köpek görüntüsü yansıdı.

Ölülerin yanı sıra geri kalan kedilerin sağlık durumlarının kötü olduğu fark edilirken, çok sayıda yavru kedinin de ölüme terk edildiği ifade edildi.

Olay yerine polis ekipleri geldi. Ayrıca zabıta tarafından barınaktaki hayvanseverlerin çıkarılmak istendiği öne sürüldü.