Özel'den Erdoğan'a tepki

CHP Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki katliamla ilgili sözlerine tepki gösterdi. Özel, "Eğer İsrail'e bir şey söyleyeceksen yandaşlarının ticaretini kes" dedi.

Özgür Özel'den Erdoğan'a: Önce yandaşlarının İsrail ile ticaretini kes Özgür Özel'den Erdoğan'a: Önce yandaşlarının İsrail ile ticaretini kes

***

İmamoğlu'ndan Kurum tepkisi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin Kent Lokantaları'nı hedef alan AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a tepki göstererek, "Öğrencilerden işçisine, emekçisine kadar hepsinden özür dileyene kadar ben bunu dile getireceğim. Ağız dolusu özür dileyecek" dedi. 

İmamoğlu'ndan Kurum'a: Tasfiye etmek için mi aday yaptılar... İmamoğlu'ndan Kurum'a: Tasfiye etmek için mi aday yaptılar...

***

Yeni bir anket sonucu açıklandı

CHP’nin son İstanbul anketi ortaya çıktı. İmamoğlu, rakibi Kurum’un yaklaşık 5 puan önünde seçimi kazanırken, AKP yönetimindeki 3 ilçede, CHP farkı 1 puana kadar düşürdü.

Arıza mesajı atıp kumpasa gitti! İmamoğlu'na ikinci bozuk otobüs tuzağı Arıza mesajı atıp kumpasa gitti! İmamoğlu'na ikinci bozuk otobüs tuzağı

***

Soyer eleştirilere cevap verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisi yerine aday gösterilen Cemil Tugay’ın eleştirilerine yanıt verdi: Soyer, “Tüm açılışlara davet ettik ancak binlerce etkinliklerin hiç birine gelmedi, yine iki defa randevulaştık ancak bunları da iptal etti' “ dedi.

Tunç Soyer dokuz8HABER’e konuştu, hem Cemil Tugay, hem de Özgür Özel’e yanıt verdi Tunç Soyer dokuz8HABER’e konuştu, hem Cemil Tugay, hem de Özgür Özel’e yanıt verdi

***

Kurum'a soru sordu, mikrofonu alındı

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum’a Gazze sorusu yönelten kadının elinden mikrofon alındı. Kurum ayrıca Türkiye’nin ehliyetsiz T.C’nin işlediği cinayeti konuşurken "Ehliyetsiz araba kullandım" dedi

Murat Kurum'dan yeni gaf, 'Gazze' sorusuna sansür: "Bu soru olmaz" Murat Kurum'dan yeni gaf, 'Gazze' sorusuna sansür: "Bu soru olmaz"

***

Erbakan'dan Erdoğan'a yanıt

Erdoğan'ın "kaybettirmek için çalışıyorlar" sözleriyle eleştirdiği YRP Lideri Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na "şartsız" girmediklerini söyledi, "gölge değiliz" dedi.

AKP-YRP kavgası büyüyor! Fatih Erbakan'dan AKP'ye zehir zemberek yanıt AKP-YRP kavgası büyüyor! Fatih Erbakan'dan AKP'ye zehir zemberek yanıt

Erbakan'dan 'kaybettirecekler' diyen Erdoğan'a yanıt: "Gölge değiliz" Erbakan'dan 'kaybettirecekler' diyen Erdoğan'a yanıt: "Gölge değiliz"

***

YRP AKP gerilimi sürüyor

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, "FETÖ’cülük suçlamasında sıra bize geldi" dedi.

Adnan Oktar soruşturması kapsamındaki suç duyurusuna dair de konuşan Erbakan, "14 Mayıs’ta bu belgeler elinizdeydi. 14 Mayıs’ta da sizin iddianıza göre Fatih Erbakan, Adnan Hocacıydı. O zamanlar hiç bunlar ortada yoktu. ‘Biz kendimiz giriyoruz’ deyince bunlar çıktı” ifadelerini kullandı.

Erbakan’dan Efkan Ala’ya sert tepki: Şantajın dik alası Erbakan’dan Efkan Ala’ya sert tepki: Şantajın dik alası

***

AKP'li esnaftan Altınok'a cevap

Ankara'da AKP'li olduğu söyleyen bir esnaf partisinin Ankara Büyükşehir adayı Turgut Altınok'u uyardı. Esnaf, "Nice bakanlar söz verdi tutmadı. 1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız" dedi.

AKP'li esnaf Turgut Altınok'u uyardı: 1 Nisan sabahına hezimetle kalkarsınız AKP'li esnaf Turgut Altınok'u uyardı: 1 Nisan sabahına hezimetle kalkarsınız

***

Ahmet Türk'tan açıklama

Kürt siyasetinin önde gelen ismi Ahmet Türk, CHP Lideri Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li Köksal'a yanıtını değerlendirdi. Türk, "Düzeltmek ya da karşı çıkmak konusunda sorumlu hareket ettiler." dedi.

Ahmet Türk'ten Burcu Köksal yorumu: Özel ve İmamoğlu sorumlu hareket etti Ahmet Türk'ten Burcu Köksal yorumu: Özel ve İmamoğlu sorumlu hareket etti

***

Bakırhan açıklamalarda bulundu

Bitlis’te konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Bu halkın tanka topa ihtiyacı yok. Onurlu bir barışa ihtiyacı var" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan 'barış' vurgusu DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan 'barış' vurgusu

***

Bekir Ağırdır'dan seçim anketi açıklaması

İmamoğlu'nun 2.5 puan farkla önde olduğunu yazan Bekir Ağırdır, "Ama bu farkın henüz kesin bir kazanma ima etmediğini not etmeliyiz" diye ekledi. Ayrıca Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin önde gelen aşiretleri ve kanaat önderlerinden Ekrem İmamoğlu’na destek açıklaması geldi.

Özgür Özel’in masasındaki anketin detayları ortaya çıktı: "İmamoğlu önde" Özgür Özel’in masasındaki anketin detayları ortaya çıktı: "İmamoğlu önde"

***

İmamoğlu DEM Parti oylarını alabilecek mi?

Rawest Araştırma Genel Müdürü Roj Girasun, "Bugün görünen İmamoğlu’na DEM partisinin oylarının en az yüzde 40’ının gittiği yönünde" dedi ve ekledi: "İmamoğlu bugün önemli bir oranda DEM Parti oylarını almış gözüküyor."

Bazı Kürt aşiret liderleri ve kanaat önderlerinden İmamoğlu’na destek Bazı Kürt aşiret liderleri ve kanaat önderlerinden İmamoğlu’na destek