Türk televziyonlarında uzun süredir yayında olan Güldür Güldür ekibi yeni proje ile geçen sene sinema perdelerinde boy göstermiştir. Yine ekiplerine ve tarzlarına yakışır bir komedi filmi ile izleyici karşısına çıkan Güldür Güldür ekibinin yeni projesi Hava Muhalefeti ismindeki film olmuştur.

Hayranlar 2023 yılında çıkan bu komedi filmini araştırmaktadır. Hava Muhalefeti filmi konusu gibi çeşitli konular merak edilmektedir. Biz de sizler için Hava Muhalefeti filmini araştırdık. İşte detaylar...

Hava Muhalefeti Filmi

Hava Muhalefeti Filmi Konusu

2023 yılında gösterime giren Hava Muhalefeti filmi, Ali Sunal ve Güldür Güldür ekibinin yeni projesi olarak ortaya çıkmıştır. Murat Kepez tarafından yönetilen senaryosu Eray Akyamaner, Uğur Güvercin, Ayberk Sak ve yönetmeni Murat Kepez’in yazdığı Hava Muhalefeti konusuna yakından bakalım...

Hava Muhalefeti filmi bir hafta sonu kaçamak yapıp baş başa kalmak isteyen Cemil ve Gözde çiftinin hikayesini anlatmaktadır. Milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım ile sevgilisi Gözde bir hafta sonu için kaçamak yapmak adına Bodrum’a gitmeye karar verir. Ancak Bodrum için yapılan tüm planlar Bodrum uçağına bindikleri an değişecektir. Bu küçük kaçamak uçakta eğlenceli bir yolculuğa dönüşür.

Hava Muhalefeti filmi Hem Cemil ve Gözde çifti hem de uçaktaki diğer yolcuların yolculuk boyunca başına gelen komik olayları konu almaktadır.

Hava Muhalefeti Filmi Konusu 9

Hava Muhalefeti Oyuncuları Kim?

Hava Muhalefeti isimli filmin oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

  • Cemil Yıldırım - Ali Sunal
  • Hatice Yıldırım - Doğa Rutkay
  • Gözde - Ege Kökenli
  • Adem – Aziz Aslan
  • Teoman – Burak Hakki
  • Mustafa – Kadir Polatçı
  • Başkan - Mazlum Çimen
  • Fikret - Ünal Yeter
  • Selçuk - Ali Yoğurtçuoğlu
  • Ercan – Kemal Uçar
  • Kaan – Mekin Sezer
  • Burhan - Bülent Seyran
  • Gökhan - Serkan Atar
  • Başkan - Kerem Atabeyoğlu

Gelin Hava Muhalefeti filminin oyuncularını yakından tanıyalım...

Hava Muhalefeti Filmi Konusu 10

Ali Sunal Kimdir?

22 Eylül 1977 tarihinde doğan Ali Sunal ünlü komedyen Kemal Sunal’ın oğludur. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Ali Sunal Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışmıştır. 2018 yılından bu yana Nazlı Kurbanzade ile evli olan Ali Sunal özellikle Babasıyla birlikte oynadığı Propaganda filmindeki "Mahmut" ve En Son Babalar Duyar dizisindeki "Mustafa" karakterleriyle tanınmıştır. Hava Muhalefeti filminde başrollerden biri olan Cemil Yıldırım’a hayat vermektedir.

Hava Muhalefeti Filmi3

Doğan Rutkay Kimdir?

30 Ekim 1978 tarihinde Ankara’da doğan Doğan Rutkay ünlü tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz’in kızıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2000 yılında mezun olan Doğan Rutkay özellikle Güldür Güldür Show’daki performansı ile bilinmektedir. 2014 yılından beri Kerimcan Kamal ile evli olan ünlü oyuncu Doğan Rutkay, Hava Muhalefeti filminde Hatice Yıldırım’ı canlandırmaktadır.

Hava Muhalefeti Filmi Konusu 11

Ege Kökenli Kimdir?

20 Mart 1993 tarihinde Kırklareli’nde doğan Ege Kökenli liseyi eğitimini Saint-Joseph Fransız Lisesinde görmek için İstanbul’a yerleşmiştir. Lisede okulduğu süre zarfında 5 yıl boyunca lisenin Fransızca tiyatro ekibinde yer alan Ege Kökenli ilk televizyon tecrübesini En İyi Arkadaşım dizisinde 11 yaşındayken yaşamıştır.

Haliç Üniversitesi’nde Konservatuar eğitimi almış olan Ege Kökenli, Hava Muhalefeti filminde Gözde karakterini canlandırmaktadır.

Hava Muhalefeti Filmi Konusu 13

Burak Hakkı Kimdir?

23 Mayıs 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Ekonometri bölümünden mezun olmuştur. 10 yıl mankenlik yapan Burak Hakkı 2000 yılında oyunculuğa başlamıştır. Hava Muhalefeti isimli dizide Teoman karakterine hayat vermektedir.

Hava Muhalefeti Filmi Nerede Çekildi?

Hava Muhalefeti filmi konusu ile birlikte nerede çekildiği de merak edilmektedir. Film İstanbul’un çeşitli semtlerinde stüdyo ortamlarında çekilmiştir.

Hava Muhalefeti Filmi4

Hava Muhalefeti Filmi Ne Zaman Çekildi?

Hava Muhalefeti filmi hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de Hava Muhalefeti filmi kaç yılında çekildi sorusudur.

2023 yılında gösterime giren filmin yine aynı yılın başlarında çekilmeye başladığı düşünülmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Hava Muhalefeti filmi konusu dışında merak edilen ve araştırılan konular ve bu konuların cevapları aşağıdaki gibidir:

Hava Muhalefeti Hangi Dijital Platformda Var?

Hava Muhalefeti filmini Apple TV ve Netflix üzerinden izlemek mümkündür.

Hava Muhalefeti Filmi Netflix’te Var Mı?

Hava Muhalefeti filmini Netflix üzerinden izlemek mümkündür.