Bursa'daki ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Harmancık Belediyesi'nde  Başkan Haşim Ali Arıkan'ı ziyaret etti.

Özgür Özel buradaki konuşması sırasında 'normalleşme' olarak adlandırılan ve pek çok siyasi tarafından eleştirilere neden olan kavram üzerinden ilerleyen tartışmalara cevap verdi.

"Kavga, Asgari Ücretin Kavgasıdır"

Özel, "Tayyip Beyle, Devlet Beyle onlar istedi diye kavga etmeyiz. Kimlik kavgası yapmayız. Onlarla vereceğimiz kavga asgari ücretin kavgasıdır, çiftçilerin kavgasıdır" dedi.

CHP liderinin ziyaretinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, CHP Genel Başkan Yardımcıları Zeliha Aksaz Şahbaz, İlhan Uzgel ve Gökan Zeybek de yer aldı.

Partisinin Bursa'da 2 oydan 1'ini aldığını vurgulayan Özgür Özel, "Dediler ki CHP'ye oy vermeyin. CHP gelirse onlar ezanı susturacaklar, bayrağı indirecekler dediler. 1 yıl sonra seçim yaptık. CHP Bursa'da 2 oydan 1'ini aldı. Türkiye'de yüzde 38 oy alarak birinci parti oldu" diye konuştu.

Anket Sonuçlarına Değindi

Ayrıca Özel, anket sonuçlarında CHP'nin birinci olduğundan da bahsedip, "3 firmadaki ankette birden her ay farkı açarak birinci parti olma özelliğini koruduğunu" belirtti.