3 ay önce GÜNDEM

Sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında en az 19 kişi gözaltına alındı.

3 ay önce İNSAN HAKLARI

Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ve kendisine usulsüz rapor düzenlediği iddiasıyla 2,5 yıl hapis cezası alan doktor Rezan Buğday beraat etti.

3 ay önce ORTADOĞU

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, bölgedeki direniş hareketlerine güçlü desteğe devam edeceklerini söyledi.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye, 85 milyon 372 bin 377 kişilik nüfusuyla 194 ülke arasında 18. sırada yer alırken çocuk ve genç nüfus oranında Avrupa ortalamasını aştı.

3 ay önce SİYASET

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Bu görüşme, Ahmet Davutoğlu'nun yeniden eski partisine dönüp dönmeyeceği tartışmalarına neden oldu.

3 ay önce HATAY

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yerle bir olan Özkan Gold City bloklarında 97 kişinin hayatını kaybettiği bloklarının Müteahhidi Mehmet Özkan ve Yusuf Özkan kardeşler çıkarıldığı mahkeme tarafından tahliye edildi.

3 ay önce DÜNYA

ABD ve Filipinler arasında geçen yıl imzalanan Nükleer Enerjinin Barışçıl Amaçlarla Kullanımına İlişkin İşbirliği Anlaşması'nın yürürlüğe girdiği bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, gözaltına alındı.

3 ay önce SPOR

Geçtiğimiz günlerde Batshuayi'nin sarı kırmızılı takıma transferi oldukça ses getirmişti. Galatasaray'ın bu ismin ardından Fenerbahçeli bir oyuncu ile daha ilgilendiği öğrenildi.

3 ay önce ELAZIĞ

Tel örgüleri keserek Elazığ Açık Cezaevi'ne giren 5 kişinin, husumetlilerini vurduğu belirtildi.