3 ay önce İSTANBUL

İBB'nin UKOME’de görüşülerek hayata geçirdiği ihtiyaç fazlası minibüs ve dolmuşları taksiye dönüştürme projesi için açılan davada yargı süreci tamamlandı. UKOME kararlarının iptali için esnaf odasının açtığı davayı reddeden 10. İdare Mahkemesi’nin kararı, Bölge İdare Mahkemesi tarafından hükme bağlandı. İlk derece mahkemesinin kararı, Bölge İdare Mahkemesi tarafından onaylandı. İstinaf talebi reddedilmesiyle  UKOME kararı İBB lehine kesinleşmiş oldu.

3 ay önce SİYASET

Area Araştırma son anketini yayınladı. Ankete göre CHP ilk sırada yer alırken erken seçim isteyenlerin oranı ise arttı.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye'de elektrik tüketiminde dün 1 milyon 147 bin 848 megavatsaatle günlük bazda rekor kırıldı.

3 ay önce YEREL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi.

3 ay önce SİYASET

CHP'de kurultay öncesi mesai yoğunlaştı. Partide milletvekilliği için dönem sınırı gündeme getirilecek.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

Türkiye'de işsizlik oranı, mayısta bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,4 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 11 bin kişi olarak kayıtlara geçti.

3 ay önce GÜNDEM

Kayseri'de iki gündür kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki geç park edilmiş aracın içerisinde ölü bulundu.

3 ay önce DÜNYA

Güney Kore merkezli Samsung firmasındaki sendikalı çalışanlar, yan haklar ve maaşta iyileştirme talebiyle başlattıkları 3 günlük grevlerini "süresiz" uzatma kararı aldı.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde Gazze kenti ve Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda en az 8 Filistinlinin öldüğü, 20 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji 10 Temmuz hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor. 16 il için ise sarı kodlu uyarı yapıldı.