3 ay önce GAZİANTEP

Gaziantep'te serinlemek için gölete giren Deniz Bilgin (11) boğulmaya başlayınca, onu kurtarmaya çalışan ağabeyi Burhan Bilgin ve İsmail Uygun da gölette kaybolarak hayatını kaybetti

3 ay önce YEREL

Eski Van kayyımı Murat Zoroğlu Diyarbakır’a Vali olarak atandı. Zorlu’nun kayyım görevindeyken yaptığı işlemler Sayıştay raporunda da yer aldı.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) üyesi öğretmenler, AKP-MHP tarafından Meclis’e sunulan ve Genel Kurul’da görüşülen Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylemde.

3 ay önce BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

T24'te yayınlanan "MİT'in Cumhurbaşkanlığı'na sunduğu 'yargı raporu'nda neler var?" başlıklı yazısı gerekçe gösterilerek tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan gazeteci Tolga Şardan hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, Şardan'ın cezalandırılmasını talep etti.

3 ay önce DÜNYA

Japonya ve Filipinler, Güney Çin Denizi'nde Çin'in "tehlikeli ve tırmandırıcı eylemleri konusunda ciddi endişe" taşıdıklarını bildirdi.

3 ay önce YEREL

Konya'nın Kulu ilçesinde bir evde çıkan yangında 2 kişi yaşamını yitirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Narkoçelik-26 operasyonlarında yakalanan 57 uyuşturucu satıcısından 28'i tutuklandı, 14'ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Gözaltına alınan 15 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

3 ay önce EKONOMİ

Cengiz-Kolin’e devlete olan ABD Doları cinsinden özelleştirme borçlarının TL’ye çevirip 6 taksit yapıldığı tespit edildi. Zarar: 38.067.802 Dolar

3 ay önce DÜNYA

ABD, Almanya, Hollanda, Romanya ve İtalya'nın, Ukrayna'ya ek stratejik ve taktik hava savunma sistemi sağlayacağı bildirildi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail'in Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde yerlerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı okulun kapısına düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 29'a çıktığı açıklandı.