3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusuna ait savaş uçakları, Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah konuşma yaptığı sırada Lübnan'ın başkenti Beyrut semalarında ses hızını aşarak sonik patlamaya neden oldu.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

Prof. Dr. Cenap Ekinci Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

3 ay önce DÜNYA

Norveç Başbakanı Jonas Gahr Stoere, F-16'ların Norveç tarafından teslimatının 2024 yılında başlamasının planlandığını söyledi.

3 ay önce DÜNYA

Filipinler Silahlı Kuvvetlerinin (AFP), Çin'e ait uçak gemilerinin ihtilaflı Güney Çin Denizi yakınlarında faaliyet göstermesinden endişe duyduğu bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

İzmir Mülteci Dayanışma Platformu, geçen hafta mültecilere yönelik ırkçı saldırıların sorumlusunun iktidar olduğunu belirterek, nefret suçlarının cezasız bırakılmaması gerektiğini ifade etti.

3 ay önce SİYASET

Savcı Sayan: Makam, mevki ve paraya doymuşluğumuzdan dolayı sırtına basarak iktidar olduğumuz insanların yanına bir daha uğramaz olmuşuz..

3 ay önce GÜNDEM

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli aylığında artış yapılmasına ilişkin düzenleme için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın da katılımıyla gelecek günlerde bir toplantı yapacaklarını söyledi.

3 ay önce GÜNDEM

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasında verilen cezaları onadı.

3 ay önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu,"İsrail'in kırmızı çizgileri korunduğu sürece" Hamas ile esir takası mutabakatına varılmasına hazır olduklarını söyledi.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Lice ilçesine bağlı Helbekne mahallesi kırsalında yeniden yangın çıktı.