3 ay önce GÜNDEM

Erdoğan, Newsweek dergisinin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Türkiye ve ABD uzun bir geçmişe dayanan ilişkilere sahip iki müttefiktir. Köklü bağlarımız var ve bunları geliştirme niyetindeyiz." dedi.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Japon inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş merkezli Şubat depremlerinin ardından Türkiye’yi bekleyen büyük tehlikeye ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

3 ay önce YEREL

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde Bulgaristan sınırındaki yangına ekipler müdahale ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

Emek Partisi (EMEP) Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca, 6 Şubat depremlerinde Gaziantep’in Nizip ilçesinde yıkılan Furkan Apartmanı’nda yaşamını yitirenlerin aileleriyle basın toplantısı düzenledi.

3 ay önce DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da faaliyet gösteren ABD merkezli Silgan Holdings'in ülkedeki varlıklarına kayyım atadı.

3 ay önce GÜNDEM

TBMM Adalet Komisyonunda, kamuoyunda "9. Yargı Paketi" olarak bilinen Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlandı.

3 ay önce DÜNYA

İtalya’nın güneyindeki Etna Yanardağı, son haftalardaki volkanik hareketliliğinin ardından geceden sabah erken saatlere kadar bir kez daha kül ve lav püskürttü.

3 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği'ne (AB) üye 27 ülkenin toplam nüfusu 2024 yılı itibarıyla 449,2 milyon oldu.

3 ay önce DÜNYA

Belçika Başbakan Yardımcısı Petra De Sutter, mensubu olduğu Yeşiller Partisinin federal parlamentoya Filistin'in tanıması için önerge verdiğini belirterek, "Filistin devletini artık tanıyalım." dedi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısı son 24 saatte 50 artarak 38 bin 345'e çıktı.