3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji, 12 Temmuz hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre: Türkiye genelinde yağış var. Yağışların, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Eskişehir çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

3 ay önce DÜNYA

Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, devletin eski Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile Kasım 2016'da yaptığı barış anlaşmasından sonra uygulamada sorunlar yaşandığını belirtti.

3 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze için sunduğu ateşkes planının, İsrail ve Hamas tarafından kabul edildiğini belirterek, "Bunu başarma ve savaşı sonlandırma konusunda kararlıyım." dedi.

3 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde son 5 günde aranan kişilere yönelik düzenlenen "Çember-19" operasyonlarında, çeşitli suçlardan aranan 4 bin 466 firarinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Kamuoyunda "9. Yargı Paketi" olarak bilinen Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

3 ay önce GÜNDEM

Kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve birçok farklı suçlama ile yaklaşık 9 aydır cezaevinde tutulan Dilan Polat ve ailesine ilişkin iddianame tamamlandı. Savcılık tarafından Dilan Polat ve eşi Engin Polat için 40 yıl hapis talep edilirken, Dilan Polat iddianamede hiçbir delil olmadığını belirterek, kendilerine zulmedildiğini iddia ettiği bir mektup kaleme aldı.

3 ay önce DÜNYA

ABD'nin Almanya'ya Tomahawk yerleştirme kararına Rusya'dan tepki: Almanya, ABD, Fransa, İngiltere çatışmalara doğrudan katılıyor. Soğuk Savaş'a doğru ilerliyoruz. Bunların hepsi daha önce yaşanmıştı.

3 ay önce ORTADOĞU

Siyasi anlaşmazlıkların sürdüğü Irak'ın Kerkük kentindeki İl Meclisi, seçimden 7 ay sonra ilk kez toplandı.

3 ay önce SİYASET

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, HDP Eş Genel Başkanı Sultan Özcan ve DEM Parti Urfa Milletvekili Ömer Öcalan’ın aralarında bulunduğu heyet, PİA heyeti ile DEM Parti’nin genel merkezinde görüşme gerçekleştirdi.

3 ay önce DÜNYA

Rusya'nın Belgorod Bölge Valisi Vyaçeslav Gladkov, Ukrayna ordusunun bölgedeki bir oyun parkına insansız hava aracıyla (İHA) el yapımı patlayıcı bırakması sonucu 5 çocuğun yaralandığını bildirdi.