3 ay önce GÜNDEM
3 ay önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dün yaptığı açıklamada, Dünya çapında hafta yaklaşık bin 700 kişinin Covid-19’dan  öldüğünü enfeksiyon riski yüksek olan kişilere virüse karşı aşı olmaya devam etmeleri çağrısında bulundu.

3 ay önce DÜNYA

Nepal'in Chitwan bölgesinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında, 2 otobüsün de heyelan nedeniyle nehre yuvarlanması sonucunda toplam 62 kişi kayboldu.

3 ay önce DÜNYA

İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad Direktörü David Barnea'nın, Hamas ile varılacak olası esir takası ve ateşkes mutabakatının ilk aşamasından sonra İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne saldırılarına devam etmesini desteklediği bildirildi.

3 ay önce SİYASET

Ankara Emniyeti'nde üç polis müdürünün tutuklanmasına neden olan Kaplan soruşturmasının gizli tanığı Serdar Sertçelik'in AKP'li Bekir Bozdağ iddiası ortaya çıktı. Sertçelik, Bozdağ'ın hukuk bürosuna 400 bin Euro verdiğini ve davasının bozulduğunu iddia etti.

3 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ve AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkutata, Bodrum Mandarin Oriental Otel’deki bir restoranda akşam yemeği için 168 bin lira ödedi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Lübnan Hizbullah'ının perşembe günü insansız hava aracı (İHA) ile düzenlediği saldırıda yaralanan askerinin öldüğünü açıkladı.

3 ay önce DÜNYA

Japonya Başbakanı Kişida Fumio, Avro-Atlantik bölgesi odaklı askeri ittifak NATO ile güvenlik alanında daha geniş işbirliği hedefliyor.

3 ay önce SİYASET

Kulislere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyareti öncesi kurmaylarına, "Emeklilere yapılacak zam mevzusunu çalışın. Ben NATO Zirvesi’nden Türkiye’ye dönene kadar bu işi bitirin" talimatını verdi.

3 ay önce GÜNDEM

Sur ilçesinde bulunan 2 kafeye silahlı ve ses bombalı saldırı düzenlendi.