3 ay önce GÜNDEM

İzmir'de sağanak sırasında iki kişinin elektrik akımına kapılarak vefatı sonrası EMO İzmir Şubesi, teknik heyetin ilk tespitlerini açıkladı. Buna göre sokakta trafo merkezlerinden dağıtım panosuna giden kablolarda izolasyon hatası olduğu belirlendiği söylendi.

3 ay önce Siyaset

MHP'li Semih Yalçın, Sinan Ateş cinayeti üzerinden Özgür Özel'i eleştirip, "Şurası muhakkak ki CHP'nin bu olağandışı ilgisi, partide MHP'ye ve milliyetçi-ülkücü harekete duyulan geleneksel öfke, kin ve nefretin göstergesidir" dedi. Ayrıca Yalçın, MHP ve milliyetçi-ülkücü hareketten bağlarını koparanların akıbetinin karanlık olduğunu belirtti.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu tarafından son 48 saatte düzenlenen saldırılarda 98 kişi vefat ederken, 186 kişi yaralandı. 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki toplam can kaybı 38 bin 443 oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcaada'ya gitmek için feribot iskelelerinde yoğun kuyruklar oluştu. Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot hatlarına ek seferler koyuldu.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Hindistan'ın kuzeydoğu eyaletlerinde oluşan sellerde can kaybı artıyor. Açıklanan son kayıp sayısı 90 olurken, çok sayıda yaşam alanının sular altında olduğu ifade edildi.

3 ay önce Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi için gittiği ABD'de, partisinin yaklaşık 5 milyon dolara satın aldığı temsilcilik binasına ziyarette bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

İzmir'de su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılıp hayatını kaybedenlerin müzisyenler İnanç Öktemay (44) ve Özge Ceren Deniz (23) olduğu açıklandı.

3 ay önce Siyaset

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında yazılan bir köşe yazısı nedeniyle Cumhuriyet gazetesini hedef aldı. Soylu, "Size yakında bir imkan daha vereceğim. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim" dedi.

3 ay önce SAĞLIK

Kozmetik ürünlerine yönelik Dünya Sağlık Örgütü'ne bağlı Uluslararası Kanser Araştırma Ajansı (IARC)'ndan uyarı geldi. Ürünlerdeki talk mineralinin 'muhtemel kanserojen' olabileceği kaydedildi.

3 ay önce GÜNDEM

Sivasspor adını kullanarak para topladıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.