3 ay önce ORTADOĞU

Erdoğan'ın çağrılarıyla ilgili soruya yanıt veren Esad, ilişkiyi geliştirmeye yönelik her türlü girişime olumlu baktıklarını, ama uluslararası hukuk ve egemenlik ilkelerine göre hareket ettiklerini, sürecin başarısı için bunun gerekli olduğunu söyledi.

3 ay önce GÜNDEM

HÜDA PAR Diyarbakır’da Türkan Elçi’nin aile işletmesinin de yer aldığı 2 kafeye yönelik ses bombalı ve silahlı saldırıyla partilerinin ilişkilendirilmesine ilişkin açıklama yaptı.

3 ay önce YEREL

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Validebağ Gönüllüleri Derneği, Haydarpaşa Lisesi yenileme projesi kapsamında doğal SİT alanı Validebağ Korusu’na ait alanın yapılaşmaya açılmasını protesto etti.

3 ay önce GÜNDEM

AKP'li eski vekil Necdet Ünüvar'ın kızı ile BBP lideri Mustafa Destici'nin kızlarının TBMM'de işe alındığı ortaya çıktı.

3 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi dünya gündemine oturdu.

3 ay önce DÜNYA

Batı Afrika ülkelerinden Gana'nın Eastern vilayetinde 9 dang humması vakasının tespit edildiği bildirildi.

3 ay önce DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin (KDC) Mai-Ndombe eyaletinin Kwamouth bölgesinde, isyancı grup üyeleri ile askerler arasında yaşanan çatışmada 51 kişi hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNDEM

Sultanbeyli’de henüz ismi öğrenilemeyen bir kadın, şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Abdullah Güler, "Birkaç alternatif var. Onlar üzerinde bir rapor çıkarttık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanı'mıza arz edeceğiz. Yarın Meclis Başkanlığımıza sunacağımız vergi düzenlemelerine ilişkin kanun teklifimiz içerisinde vermeyi düşünüyoruz" dedi.