3 ay önce HAYVAN HAKLARI

Hayvanların öldürülmesini düzenleyen yasa tasarısının ilk 3 maddesi komisyondan geçti. Muhalefetin etkin rol aldığı 18 saatlik komisyon görüşmeleri ertelendi.

3 ay önce YEREL

İzmir'in Bergama ilçesinde orman yangınına müdahale eden pikabın devrilmesi sonucu Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş ve ulaştırma personeli Özgür Dilsiz yaralandı.

3 ay önce SİYASET

AKP'den istifa edeceği iddia edilen Süleyman Soylu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldiği öne sürüldü.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Lübnan'ın doğusunda bir araca düzenlediği hava saldırısında 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Türk bayrağını yakan ÖSO’nun komutanları ile Alaattin Çakıcı’dan ‘kama’lı mesaj

3 ay önce GÜNDEM

Sokak hayvanlarına "ötanazi" yapılmasını öngören kanun teklifinin görüşmeleri 22 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’e ertelendi, ilk 3 madde kabul edildi.

3 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, OSTİM Teknik Üniversitesi Hayat Boyu Uygulama ve Araştırma Merkezi (OTUSEM) ile eğitim, üretim ve istihdam başta olmak üzere çeşitli alanlarda projeler geliştirmek üzere önemli bir işbirliği protokolüne imza attı.

3 ay önce GÜNDEM

MGM, 18 Temmuz hava tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklenen yağışlar için sel ve su baskını uyarısı yapıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi üyeliğine Metin Kıratlı seçildi.

3 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde "nitelikli dolandırıcılık, bilişim sistemine girme, yasa dışı bahis ve çevrim içi çocuk müstehcenliği" suçlarına yönelik düzenlenen "Siberağ-1" operasyonlarında 35 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.