3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından eğitim alanında yaşanan sorunlara dikkat çekmek üzere Ankara Çankaya AnıtPark’ta halka açık olarak gerçekleştirilecek 24 saatlik Eğitim Maratonu, 18 Temmuz Perşembe saat 10.00’da başlayarak, 19 Temmuz Cuma günü sabah 10.00’da sona erecek. Etkinliğin tamamlanmasının ardından CHP İl ve İlçe örgütleri tüm il ve ilçelerde basın açıklaması gerçekleştirecek.

3 ay önce DÜNYA

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın Kovid-19 testinin pozitif çıktığını bildirdi.

3 ay önce DÜNYA

İtalya'nın güneyindeki Matera kenti yakınlarındaki makilik alanda çıkan yangını söndürmek üzere müdahale eden ekiplerden 2 itfaiye erinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

3 ay önce YEREL

İzmir'in Karabağlar ilçesinde park etme nedeniyle iş yeri sahibi ve çalışanlar ile otomobildekiler arasında çıkan kavgada 1'i ağır 3 kişi ateşli silahla vurularak yaralandı.

3 ay önce BALIKESİR

Balıkesir'de Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, dün akşam saatlerinde çeşitli bölgelerde çıkan yangınlara hızlı müdahale ederek, yangınları kısa sürede kontrol altına aldı. Organize Sanayi Sitesi İtfaiyesi, BASKİ ve yerel belediyelerin de desteğiyle yangınların büyümesi engellendi ve can kaybı yaşanmadı.

3 ay önce EĞİTİM

Açıköğretim 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin taban puanları 2024 | Açıköğretim fakültesi (ATA AÖF, AUZEF, AÜ) kaç puanla kazanılır? 2 ve 4 yıllık AÖF taban puanları, kontenjanları ve başarı sıralaması açıklandı mı, hangi bölümler var?

3 ay önce GÜNDEM

Gazeteci ve yazar Murat Bardakçı, şair İsmet Özel'i Atatürk hakkında söylediği sözler üzerine eleştirdi. Bardakçı, "İftira atacaksın bari öğren" ifadelerini kullandı.

3 ay önce GÜNDEM

Diyarbakır'da siyasi partiler Türkiye’nin Irak Kürt Bölgesi'ne yönelik saldırılarını protesto etti.

3 ay önce DÜNYA

ABD Donanması, 1944'te yüzlerce kişinin ölmesine neden olan liman patlaması sonrası haksız yere suçlandıkları tespit edilen ve ayrımcılığa maruz kalan 256 siyahi denizciyi temize çıkardı.

3 ay önce GÜNDEM

1 Mayıs'ta Saraçhane’den Taksim'e yürümek isteyenlere yönelik yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan 25'i tutuklu 30 kişi hakkında değişik suçlamalarla açılan davanın ilk duruşması bugün görüldü. Davası görülen 1 Mayıs tutuklularının hepsi tahliye edildi.