3 ay önce TEKİRDAĞ
3 ay önce GÜNDEM

İzmir’de sabah saatlerinde gerçekleşen ve TCDD'ye ait yolcu treninin hemzemin geçitte bir otomobile çarptığı kazada, 3 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

3 ay önce Siyaset

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Önümüzdeki süreçlerde kongreler olacak. Bu kongrelerden sonra, 2028 ve 2029'a giden sürecin planlamaları beraberinde çalışılacak" diyerek 31 Mart seçimlerine dair açıklamada bulundu.

3 ay önce DÜNYA

Pakistan hükümeti, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını finansal açıdan destekleyen şirketlerin bulunup yasaklanması için komite kurulduğunu açıkladı. Ayrıca, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun "terörist" olarak tanınacağı belirtildi.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

Bursa'da 13 Temmuz'da meydana gelen traktör kazasında yaralanan 15 yaşındaki Esmanur Argun isimli 'çocuk' işçi hayatını kaybetti. 16 yaşındaki abla Elif Argun da aynı kazada vefat etmişti.

3 ay önce Siyaset

Barış Harekatı'nın 50. yıl etkinlikleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'ta bulunan Özgür Özel ile Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın sohbeti objektiflere yansıdı.

3 ay önce GÜNDEM

Dünyanın pek çok yerinde dün yaşanan yazılım kaynaklı sorunlardan dolayı THY de 84 seferini iptal etmişti. THY, sorunlarının tamamen çözüldüğünü açıkladı.

3 ay önce EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar, KKTC uyruklu öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti bakımından Türk öğrenciler ile aynı değerlendirileceğini belirtip, "Program süreleri boyunca hiçbir ücret ödemeyecekler" dedi.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

LC Waikiki mağazasında uğradığı baskı ve mobbing nedeniyle hayatına son veren Muhammed Yavuz hakkında şirketten açıklama geldi. Yavuz'un, mobbing ile ilgili bir şikayeti bulunmadığının öne sürüldüğü açıklamada, kurum içi soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

3 ay önce GÜNDEM

İstanbul'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında bugün başlayacak ray bakım çalışması 5 Ağustos'a kadar sürecek. 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferlerde gecikmeler yaşanacak.