2 ay önce GÜNDEM
2 ay önce EMEK DÜNYASI

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası  (SES) Antalya Şubesi  Eş Başkanı Şükran İçöz daha önce Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen sendika barajı ve “toplu sözleşme ikramiyesi” uygulamasının yeniden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilmesi hakkında şube binasında açıklamalarda bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde "Eski Alalah" olarak bilinen "Aççana Höyük"te sürdürülen çalışmalarda 3 bin 500 yıllık tabletin gün ışığına kavuştuğunu duyurdu.

2 ay önce YEREL

Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde bazı öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen öğretim üyesi, 4 öğrenciye yönelik "sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı" suçundan toplam 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2 ay önce YEREL

Rize'nin Çayeli ilçesinde park halindeki ambulansı kaçıran kişi Trabzon'da gözaltına alındı.

2 ay önce GÜNDEM

Türk Psikologlar Derneği: Şiddet, insan ve toplum psikolojisine hâkim olan model alma, genelleme, meşrulaştırma gibi çok sayıdaki psikososyal mekanizma sebebiyle yayılma eğilimine sahiptir.

2 ay önce ŞANLIURFA

Urfa 1 Nolu T Tipi Cezaevi'nde kendisini yaktığı iddia edilen adli tutuklu Abdurrahim Yüksel, hayatını kaybetti.

2 ay önce BALIKESİR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, TBMM Sağlık Komisyonu'nda Balıkesir'in sağlık yatırımlarındaki gecikmeleri gündeme getirdi. Sarı, Balıkesir Devlet Hastanesi ve Edremit Devlet Hastanesi'nin inşaatlarında yaşanan gecikmelere dikkat çekerken, Bandırma’ya yeni bir devlet hastanesi yapılmasının gerekliliğini vurguladı. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise şehirlerin sağlık durumunu incelemek için ekipler göndereceğini ve tespit edilen eksiklikleri gidermeye çalışacaklarını belirtti.

2 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin bakanları, Brüksel'de Ukrayna ve Orta Doğu'daki son durumu ele almak üzere bir araya geldi.

2 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını "www.meb.gov.tr" adresinden açıkladı.