2 ay önce ADVERTORIAL
2 ay önce ŞIRNAK

Cizre'de serinlemek için suya giren 8 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

2 ay önce DÜNYA

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, İsrail'in Filistin topraklarındaki işgalinin hukuka aykırı olduğunu ve bunun derhal sonlandırılması gerektiğini vurgulayan Uluslararası Adalet Divanının (UAD) danışma görüşünü ciddiye almasını istedi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus şehrinin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava ve topçu saldırıları sonucu 30 Filistinli öldü.

2 ay önce EMEK DÜNYASI

Kemal Türkler, katledilişinin 44’üncü yılında  mezarı başında anıldı. Anmada konuşan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, kendilerine bırakılan yoldan ve çizgiden ilerleyerek, mücadeleyi büyüttüklerini söyledi.

2 ay önce DÜNYA

ABD basını, eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'ın, 2011 ve 2013'te Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e California başsavcılığı için yürüttüğü kampanyalara 2 kez bağış yaptığını ortaya koydu.

2 ay önce DÜNYA

İsrail askerleri, Gazze Şeridi'ndeki katliama tepki gösteren bir Kanada vatandaşını bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla vurarak öldürdü.

2 ay önce DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ABD Başkanı Joe Biden'a, Ukrayna'ya verdiği destek için teşekkür etti ve başkanlık yarışından çekilmesine saygı duyduğunu bildirdi.

2 ay önce SİYASET

Eski İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Türkiye edebiyatının usta isimlerinden Ferit Edgü 88 yaşında hayatını kaybetti.