2 ay önce DÜNYA

İtalya'nın güneyinde, Napoli kentindeki bir sitede yaya geçidi çöktü; 2 kişi hayatını kaybetti, 10'dan fazla kişi yaralandı.

2 ay önce İZMİR

Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği (BAMAD), ülkemizde sansürün kaldırılışının 116. Yıldönümü için bir dizi etkinlik düzenliyor.

2 ay önce GÜNDEM

Hollanda'dan 2 çocuğuyla gelip grup halinde Ağrı Dağı'na tırmandıktan sonra 2 arkadaşını kaybeden ve ayak bileği kırılan akademisyen Usseb Karahalil, Erzurum'da tedavi gördüğü hastanede yaşadıklarını anlattı.

2 ay önce SİYASET

Elektrik akımına kapılan anne ve kızı yaşamını yitirdi

2 ay önce DÜNYA

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, aralarında Fetih Hareketi ve Hamas'ın da bulunduğu Filistinli grupların, Çin'in başkenti Pekin'deki görüşmelerin ardından imzaladıkları bildiriyle geçici uzlaşı hükümeti kurma niyetlerini vurguladığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 291 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verildi.

2 ay önce DÜNYA

Etiyopya'nın güneyinde meydana gelen heyelanda ölü sayısının 157'ye yükseldiği bildirildi.

2 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığı görevine Dr. Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini duyurdu.

2 ay önce SİYASET

Erdoğan ile Esad'ın Moskova'da görüşeceği iddialarına bir yalanlama da Suriye cephesinden geldi. Suriyeli yetkili ilgili haberin doğru olmadığını söyledi.

2 ay önce Yaşam

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın annesi İpek Bakırhan’ın cenazesi yarın Kars’ta toprağa verilecek.