2 ay önce YEREL

Bitlis merkezli 6 ilde usulsüz rapor düzenleyen ve rapor alan 98 şüpheli gözaltına alındı, raporlarla alınan 17 araca el konuldu.

2 ay önce SİYASET

Sürpriz basın toplantısında konuşan Bahçeli, partisinin siyasetçiler, gazeteciler, akademisyenler ve hukukçuların aralarında olduğu 154 kişiyi hedef göstermesine ilişkin açıklama yaptı: "Yakın takip altındayız. Bu dosya günün sonunda eyleme geçecek."

2 ay önce SİYASET

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın annesi İpek Bakırhan hayatını kaybetti.

2 ay önce SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin genel merkez binasında sürpriz bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi

2 ay önce GÜNDEM

Vergi paketinin ilk imzacısı olan ve paketi, “Az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alacağız” diye tanıtan AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök'ün kendi şirketinin 3, kocasının şirketinin ise 5 senedir vergi vermediği ortaya çıktı.

2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu.

2 ay önce SİYASET

MAK Danışmanlık tarafından yapılan seçim anketinde CHP birinci parti çıkarken, 15 Temmuz darbe girişimi hakkında sorulan sorulara gelen cevaplar da oldukça dikkat çekti.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de yapılan bir ankete göre, Demokratların neredeyse yarısı, ABD Başkanı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesi ile 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimini kazanma ihtimallerinin arttığını düşünüyor.

2 ay önce ORTADOĞU

Irak’ta 10 kişi "terör" suçlamasıyla idam edildi.

2 ay önce DÜNYA

Tayvan'ın doğu kıyılarına doğru ilerleyen Gaemi Tayfunu nedeniyle yıllık "Han Kuang" askeri tatbikatı kapsamında yapılması planlanan hava kuvvetleri tatbikatlarının iptal edildiği, ancak Ada'nın diğer bölgelerinde deniz ve kara tatbikatlarının devam edeceği bildirildi.