2 ay önce GÜNDEM

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın annesi İpek Bakırhan, son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce DÜNYA

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ayhan Hacızade, Avrupa Birliği'nin (AB) Ermenistan'a yönelik 10 milyon avro değerinde askeri yardım paketini onaylamasının, "bölgede gerginliği arttırmaya hizmet eden hatalı ve tehlikeli bir adım" olduğunu belirterek, "AB, bölgede askeri yığınak ve militarizasyon politikasına katkı sağlayan bu tür adımlara son vermeli." dedi.

2 ay önce DÜNYA

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 142 Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Çinli mevkidaşı Vang Yi ile görüşmesinde "Rus tarafıyla müzakere yürütmeye istekli ve hazır olduklarını" bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Uluslararası Olimpiyat Komitesinde (IOC) yapılan oylama sonucunda Fransa'nın 2030 Kış Olimpiyatları'na "şartlı olarak" ev sahipliği yapacağı açıklandı.

2 ay önce DÜNYA

Fransa'da erken genel seçimlerin mağlubu Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ağustos ortasına kadar yeni bir hükümet kurulmayacağını belirtmesi, bu konuda sabırsızlaşan sol ittifak tarafından tepkiyle karşılandı.

2 ay önce EMEK DÜNYASI

Türkiye'de bu yıl temmuz itibarıyla 16 milyon 973 bin 613 işçiden 2 milyon 512 bin 332'sinin sendikalara üyeliği bulunurken, sendikalaşma oranı yüzde 14,8 oldu.

2 ay önce GÜNDEM

Grup toplantısında, "ötanazi yasası" ile ilgili konuşan Erdoğan, “Asla taviz yok, inşallah bu işi bitireceğiz. Meclis tatile girmeden Genel Kurul'a sunacak, taşkınlıklara prim vermeyecek, yasalaştırıp sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz." dedi.

2 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın kendisine gönderdiği suikast girişimini kınayan mektubu, "Cuma günü Bibi Netanyahu'yu görmeyi ve Orta Doğu'da barışı tesis etmeyi dört gözle bekliyorum" notuyla paylaştı.

2 ay önce GÜNDEM

14 Mayıs 2023 tarihli genel seçimler öncesinde internete yüklediği videolar ile gündem olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yolsuzlukla suçlayan Ali Yeşildağ hakkında Yunanistan Yüksek Mahkemesi son kararını verdi.