2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde IŞİD'e yönelik düzenlenen "Gürz-1" operasyonlarında 72 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne gece düzenlediği saldırıda 4 Filistinli öldü, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

2 ay önce DÜNYA

Nijerya'nın Kogi eyaletindeki bir maden ocağında düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 2 Çinli fidye için kaçırıldı.

2 ay önce TEKİRDAĞ

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Elçin Yıldıral, “116 yıldır baskılara ve sansüre karşı mücadelenin devam ettiğini vurgulayarak, “Haber alma hakkını savunarak kamuoyunu bilgilendirme görevini tüm zorlu koşullara rağmen gerçekleştirmeye çalışmaktayız. Bu zorlu mücadelede fikri sansürün yanı sıra ekonomik sansür de yerel basını çıkmaza sürüklemiştir” dedi.

2 ay önce MARDİN

Dicle Elektrik (DEDAŞ) tarafından Mardin'in Derik ilçesinde 97 trafonun toplatıldığı belirtildi.

2 ay önce ORTADOĞU

İran polisi "örtünme kurallarında gevşeme yok" diyerek yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'ın aksi yöndeki açıklamalarına cevap verdi.

2 ay önce SPOR

TFF 1’inci Lig ekibi Sakaryaspor’un resmi hesabından yaptığı fikstür paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

2 ay önce Genel

Adana'nın Feke ilçesinde sağanak ve dolu ekili alanlarda hasara neden oldu.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) İcra Direktörü Catherine Russell, İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nde insani durumun felaketin de ötesinde olduğunu bildirdi.

2 ay önce Genel

Türkiye'nin en yüksek noktası Ağrı Dağı'na grup halinde tırmanış yaparken 2 arkadaşı hayatını kaybeden ve kendisi de kaybolduktan sonra yolunu bularak 4 bin 200 kamp alanına inmeyi başaran akademisyen Muhsin Koçak, o gün yaşadıklarını anlattı.