2 ay önce İSTANBUL

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Tarabya, sahiliyle ve tarihiyle gelenleri büyülüyor. Peki, Tarabya ismi nereden gelir? Tarabya ne demek ile birlikte bölgenin tarihine de değindik...

2 ay önce DÜNYA

ABD basını, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Kongre'deki konuşmasında İsrail ordusunun Gazze'de soykırıma varan eylemlerini çarpıttığını ve gerçekleri örtbas etmeye çalıştığını yazdı.

2 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), Fransa'da sürdürülebilir biyometan üretimine 1,5 milyar avro kamu desteği sağlanmasına onay verdi.

2 ay önce DÜNYA

Moritanya Sahil Güvenliği, düzensiz göçmenleri taşıyan teknenin başkent Nuakşot açıklarında alabora olması sonucu 25 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'in 293 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de can kaybı 39 bin 175'e yükseldi

2 ay önce GÜNDEM

Balıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı bıçakla öldüren 17 yaşındaki E.Ö'ye verilen 24 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ve Çin stratejik bombardıman uçaklarının Çukçi ve Bering denizleri ile Pasifik Okyanusu'nun kuzey kesiminde ortak hava devriyesi gerçekleştirdiğini bildirdi.

2 ay önce SİYASET

Rusya'da bir Mi-28 helikopterin düştüğü bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Nijerya'da şantaj ve dolandırıcılık suçlarına karıştığı tespit edilen 70 bin 200 hesabı kaldırdığını bildirdi.