2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Prof. Dr. Naci Görür, Tokat’ta meydana gelen depreme ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

2 ay önce BALIKESİR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de 74 yıl aradan sonra birinci parti olmalarının ardından teşekkür ziyaretinde bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı tebrik eden Özel, halka adil ve başarılı hizmetler sunacaklarını vurguladı. "Yakın Kart" uygulaması tanıtılırken, "Sahipleniyoruz, Sahipsiz Bırakmıyoruz" kampanyası ile hayvan sahiplenme çalışmaları da başlatıldı.

2 ay önce DÜNYA

Kırgızistan'da sel nedeniyle 6 ayda 22 kişinin öldüğü ve 4 bin 551 evin hasar gördüğü bildirildi.

2 ay önce EKONOMİ

Yurt dışından telefon almak isteyenler için Irak da bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Irak telefon fiyatları 2024 yılında ne kadar? İşte, detaylar...

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Mersin’de hedef haline getirildikten sonra gözaltına alınan 9 genç, çıkarıldıkları mahkemece "Örgüt propagandası yapmak" iddiasıyla tutuklandı.

2 ay önce YEREL

Tokat'ta eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

2 ay önce Genel

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmada, İZSU Genel Müdürü ile Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

2 ay önce SİYASET

Özel: Erdoğan'a emekli ağır geliyor. Erdoğan'a asgari ücretli ağır geliyor, çiftçi ağır geliyor, esnaf ağır geliyor. Diyor ki taşıyamıyor, yük ağır! Ağırsa bırak!

2 ay önce SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı, hipertansiyon ve kalp-damar hastalarına, aşırı sıcak havalarda mecbur kalmadıkça 10.00-16.00 saatlerinde dışarıya çıkılmaması, ani başlangıçlı baş ağrısı veya tansiyonda ani yükselme-düşüş yaşanması durumunda mutlaka bir uzmana başvurulması uyarısında bulundu.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe'nin İspanya ekibi Sevilla'ya 19,5 milyon avro ödeyerek kadrosuna kattığı Faslı forvet Youssef En-Nesyri, Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedeli verilen isimler listesinin zirvesinde yerini aldı.