2 ay önce DÜNYA

İran'da hükümet yetkilileri tarafından yazılan yazılı açıklamada, sıcak hava nedeniyle bugün kamu kurumlarının ve bankaların 10.00'dan sonra kapandığı ifade edildi. Yardım hizmetleri dışında ülke genelinde tüm kamu kurumları ve bankaları yarın da kapalı olacak.

2 ay önce GÜNDEM

Sosyal Güvenlik Kurumu, belediyelerin prim borçlarına karşılık bugüne kadar cami arsası veya kamuya tahsisli bir alan alınmadığını belirtti. Ayrıca, "Kamuya tahsisli alanlara haciz uygulanmamıştır" dendi.

2 ay önce GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi, Emine Şenyaşar'a 'hakaret' gerekçesiyle verilen para cezasını bozdu. Ayrıca yeniden yargılama kararı verildi.

2 ay önce Siyaset

Kuzey Kıbrıs'ta düzenlenen Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü etkinliklerinde CHP lideri Özgür Özel'i karşılamayan Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun görev yeri değiştirildi.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe Kulübü YDK toplantısında Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir araya geldi. Koç, "Aziz Başkan'ın burada olması çok anlamlı, çünkü Fenerbahçe'ye dünyanın en büyük spor kulübü vizyonunu yıllar önce o yerleştirdi" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya'nın Volgograd bölgesinde Su-34 savaş uçağı düştü. Teknik arıza nedeniyle ortaya çıkan kazada, mürettabatın iyi olduğu bildirildi.

2 ay önce Siyaset

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Osman Kavala dahil olmak üzere Gezi Parkı davası nedeniyle tutuklu bulunan Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Çiğdem Mater'le görüşmek üzere Adalet Bakanlığı'nda ziyaret izni çıktığını açıkladı.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de yapılan son ankete göre; Donald Trump, Kamala Harris'i 2 puan geride bıraktı. Trump, kayıtlı bin seçmenin yüzde 49'unun desteğini alırken Harris, yüzde 47'de kaldı.

2 ay önce Siyaset

Rize'de katıldığı toplu açılış töreninde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelerin SGK'ye olan borçlarının tahsilatını 'mali darbe' olarak tanımlayan CHP lideri Özgür Özel'e yanıt verdi. Erdoğan, "Borçlarının hatırlatılması CHP'nin dengelerini bozdu" dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Eski AKP'li Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, otomobiliyle seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı nedeniyle hayatını kaybetti.