2 ay önce GÜNDEM

İBB, geçen yıl hizmete soktuğu kadınlar için ücretsiz meme taraması uygulamasına bu yıl da devam edeceğini açıkladı.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Sinop'un Erfelek ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle dere taştı, evleri su bastı.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, sosyal medyada yapılan 'vergi' paylaşımları için uyarıda bulundu. Açıklamada, "Vergi mahremiyeti nedeni ile Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak mükellef bazında detaylı bilgi paylaşılması mümkün değil" denildi.

2 ay önce SPOR

Hamit ve Halil Altıntop'u milli takım döneminde dolandırmakla suçlanan eski TFF çalışanı Cemile Arslan'ın beraat kararı onandı. Arslan, Altıntoplardan gelen paralarla şans oyunu oynadığını söyleyerek, “Bazen kazandık, bazen kaybettik” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Prof. Dr. Naci Görür, ASAL Araştırma'nın "Türkiye'nin en önemli sorunu" başlığıyla verdiği ankete tepki gösterdi. Görür, "Depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Gazze'de ateşkes ve esir takası müzakerelerinin yeni turu için Mossad Direktörü Barnea, Mısır İstihbarat Başkanı ve Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı ile görüşecek.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Çin'de Gaemi Tayfunu'nun ardından gelişen toprak kaymasında 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'ne düzenlenen roket saldırısında can kaybı 12'ye yükseldi. İran Dışişleri Bakanlığı'ndan konuya ilişkin uyarı geldi.

2 ay önce Siyaset

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP milletvekili Namık Tan’ın 'Mavi Vatan' için 'masal' demesi kabul edilemez, sorumsuz ve yakışıksız bir ifadedir" diyerek tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

Gümüşhane'de 9 kişi mantardan zehirlendikleri şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.