2 ay önce TOPLUMSAL CİNSİYET

Karaman'da tartıştığı erkek tarafından yaralanan kadın, hastanede tedavi altına alındı. Şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor.

2 ay önce DÜNYA

Başkanlığa yeniden aday olan Donald Trump, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun "Bitcoin'i yok ettiğini" belirtti. Trump, "gezegenin kripto başkenti ve dünyanın Bitcoin süper gücü" olma sözü verdi.

2 ay önce GÜNDEM

AKP'nin verdiği önergede yer alan vergi paketiyle hakim ve savcıların maaşlarına zam yapılacak. Yeni düzenlemenin 15 Ağustos'tan itibaren uygulanacağı duyuruldu.

2 ay önce Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'ye davet edilmediği yönündeki haberlere, "Biz davet ettik ama gelmedi" diye konuştu.

2 ay önce GÜNDEM

Çanakkale'de bulunan Bozcaada Belediyesi'ne "çevre kirliliği" gerekçesiyle 1 milyon 161 bin lira para cezası kesildi.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji'nin 28 Temmuz hava durumu raporunda 5 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yer aldı. Karabük, Kastamonu, Tokat, Sivas, Van, Zonguldak, Samsun, Trabzon, Kars, Artvin, Giresun, Ordu ve Rize'de sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

2 ay önce BİLİM & UZAY

Gökbilimin kalbi Olimpos’ta atacak bu yıl da.  Bilim insanları ve astrofotoğrafçılar, doğa ve tarihin buluştuğu  Olimpos’ta buluşacak. Gökyüzü ve Bilim Festivali’nde uluslararası alanda tanınmış bilim insanlarını ve astrofotoğrafçıları buluşmak için günleri sayıyor.

2 ay önce Siyaset

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Taha Efendi, sen sayın genel başkanımızın 154 MHP muarızıyla ilgili objektif ve gayet mantıklı açıklamalarını hangi uzvunla dinledin de anlamakta güçlük çekiyorsun" diyerek gazeteci Taha Akyol'u hedef aldı.

2 ay önce Siyaset

TSK'nin 2 yıl boyunca Somali'de görev yapmasını öngören Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde kabul edildi.

2 ay önce GÜNDEM

2016 yılında tamamlanması beklenen Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin 8 yıl geçmesine rağmen tamamlanmadığı ortaya çıktı.