2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 24 saatte 39 kişi artarak 39 bin 363'e yükseldi.

2 ay önce GÜNDEM

MetroPoll Araştırma tarafından yapılan AK Parti iktidarının ekonomi yönetimiyle ilgili kamuoyu araştırmasının sonuçları açıklandı. AK Parti seçmeni de MHP seçmeni de iktidara kırık not verdi.

2 ay önce SİYASET

CHP MYK'nın bugün yapılacak olan toplantısında 4-9 Eylül tarihlerinde yapılması planlanan tüzük kurultayı görüşülecek. Kulislerde Tüzük Kurultayı'nın ertelenmesinin veya farklı formatla hayata geçirilecek bir toplantıya dönüştürülmesinin de mümkün olduğu konuşuluyor.

2 ay önce YEREL

Eski emniyet müdürü Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanı oldu.

2 ay önce EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları erişime açıldı.

2 ay önce SİYASET

Özgür Özel, Sabah gazetesine konuştu: AK Parti ve CHP'de normalleşme karşıtları var ama halk onlara itibar etmiyor

2 ay önce HAYVAN HAKLARI

Küçükçekmece'de evlerinde kedi besleyip sahiplendiren iki kız kardeş, komşularının saldırısına uğradı. Darp edilen iki kardeşten biri görme kaybı yaşarken, polisin gözaltına aldığı saldırganlar, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

2 ay önce DÜNYA

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, "her ulusun ne olduğunu gösterme hakkı" olduğunu belirterek, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları açılışındaki gösterilerden dolayı Fransa'yı imalı şekilde eleştirdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD’de devam eden bir davada Kürt lider Mesud Barzani, Musul’a bağlı Sincar’da Ezidi Kürtlerin katledilmesinden sorumlu tutuldu.

2 ay önce GÜNDEM

2014 yılından beri komada olan oyuncu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti.