2 ay önce ERZURUM

Erzurum'da görevden dönen ambulansla otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi ise yaralı.

2 ay önce DÜNYA

Peru Dışişleri Bakanlığı, Venezuelalı diplomatların 72 saatte ülkeyi terk etmesini istedi.

2 ay önce SİYASET

CHP’lilerle görüşmeler yapan Gazeteci Murat Sabuncu, CHP’de alttan alta büyüyen bir ‘iç karışıklık’ olduğunu yazdı.

2 ay önce YEREL

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Müzik Kütüphanesi, 6-8 yaş arası çocuklar için özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak: Kağıt Bebeklerle Moda ve Müzik Atölyesi.

2 ay önce VAN

Van’da yapılan ev baskınlarında DEM Parti İl Eşbaşkanları Veysi Dilekçi ve Gülşen Kurt’un da aralarından olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

2 ay önce GÜNDEM

BYD Türkiye'de Şirket Kurdu: 1 milyar dolarlık yatırımla elektrikli araç fabrikası kuracak olan BYD, Türkiye'de resmi olarak şirket kurdu ve ilk müdürünü atadı.

2 ay önce AYDIN

Asker uğurlama eğlencesinde Kürtçe şarkıyla halay çeken B.S. isimli asker tutuklandı.

2 ay önce GÜNDEM

Halk TV ekranlarından paylaşılan anket sonuçlarına göre, CHP AKP’nin 7 puan önüne geçti.

2 ay önce SAĞLIK

Ortalama yaşam süresinin yükselmesiyle giderek daha büyük bir sorun haline gelen Alzheimer hastalığının tespitinde çok önemli bir keşif yapıldı. Yeni kan testi teknolojisi sayesinde hastalığı erken dönemde ve % 91 doğrulukla tespit etmek mümkün olacak.

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantaları’nın ilki Kemeraltı’nda ikincisi Çiğli’de açıldı. Ekonomik krizde İzmirlilerin sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlayan ve yüzleri güldüren lokantaların üçüncüsü Karabağlar’da hizmete girecek.