2 ay önce MANİSA

Başkan Özalper, seçimi kazananan Dönmez’e verdiği çay ikram sözünü yansıtan geçmiş fotoğraf paylaşımı ile Başkan Hikmet Dönmez’in tahliye coşkusunu yaşadı.

2 ay önce DÜNYA

Dünya Bankası, deprem bölgesindeki sanayi işletmeleri için kullanılmak üzere 600 milyon dolarlık krediyi onayladı.

2 ay önce SİYASET

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Kürtçe trafik yazılarının silinmesine ve Kürtçe halay nedeniyle yapılan gözaltılara tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van İl Eş Başkanlarının gözaltına alınması ve caddelerdeki Kürtçe yazıların silinmesine tepki gösterdi.

2 ay önce ADVERTORIAL
2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, güvenli bölge ilan etmesine rağmen bir haftadan uzun süre karadan saldırılar gerçekleştirdiği Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusundan çekildi.

2 ay önce YEREL

Yaklaşık 10 yıl komada kaldıktan sonra, dün yaşamını yitiren usta sanatçı Kenan Işık için Taksim AKM’de anma töreni düzenlendi. Anma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tüm Türkiye'nin takdirine ve sevgisini kazanan bir insan, yine bugün de hepimizi ortak bir duyguda birleştirdi. Hepimiz çok üzgünüz ve kederliyiz. Kenan Işık'a rahmet diliyoruz” dedi.

2 ay önce DÜNYA

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, "daha radikal solcu" diye nitelediği ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, başkanlık yarışında ABD Başkanı Joe Biden'dan "daha kötü bir aday" olduğunu belirtti.

2 ay önce DÜNYA

Avustralya, Venezuela'yı, "şeffaflık ve hesap verebilirliği" sağlamak adına 28 Temmuz'daki devlet başkanı seçiminin ayrıntılı sonuçlarını yayımlamaya çağırdı.

2 ay önce VAN

Van'da yapılan ev baskınlarında DEM Parti İl Eşbaşkanları Veysi Dilekçi ve Gülşen Kurt'un da aralarında olduğu en az 15 kişi gözaltına alındı.