2 ay önce TOPLUMSAL CİNSİYET

Birlikte çalıştığı veteriner Ç.B.'ye tecavüz etmekten 9 yıl hüküm giyen Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin cezası onandı.

2 ay önce ADVERTORIAL
2 ay önce YEREL

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Dr. Mustafa Hürkal Tezvar'ın görevi başında şiddete maruz kalarak hastanelik olup yoğun bakıma alınması protesto edildi.

2 ay önce SAĞLIK

İstanbul Tabip Odası ve Türk Pediatri Kurumu, son günlerde sosyal medyada yer alan bebek ve çocukların sağlığını tehdit eden 'hacamat' uygulanmasına karşı, İstanbul Tabip Odası Cağaloğlu binasında "Bebek ve çocuklara hacamat uygulanması sağlığa zararlıdır ve aynı zamanda bir tür çocuk istismarıdır. Çocuklarımızı koruyalım." başlıklı basın toplantısı düzenledi.

2 ay önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanlarına yönelik Kanun'un ardından ikincil mevzuatın hazırlıklarını da büyük oranda tamamladıklarına işaret ederek, "Kanun'un son haline göre, burada Kanun'da yer alan hususların uygulamasını da tarifleyerek, bir yönetmelik çıkartmış olacağız." dedi.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

İstanbul'un en önemli yapı hazinelerinden biri olan Rumeli Hisarı ne zaman yapıldı sorusu, hisarın geçmişten günümüze ulaşmasının sebebiyle oldukça merak ediliyor. Özellikle de Rumeli Hisarı'nın hangi padişah döneminde neden yaptırıldığı araştırılıyor. Detayları paylaştık!

2 ay önce GÜNDEM

Silvan Belediyesi, "sokak köpekleri toplatılıyor" yönündeki haberlere dair, "Köpekleri kısırlaştırıldıktan sonra aldığımız yere bırakıyoruz. Hasta ve durumu kötü olanları da tedavi ediyoruz" açıklaması yaptı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'in 8 gün süren saldırılarının ardından çekildiği Han Yunus'ta 42 Filistinlinin cesedine ulaşıldı.

2 ay önce YEREL

Muğla'nın Milas ilçesinde bir çiftlikte zehirlendikleri tahmin edilen 30 koyunun ölmesine ilişkin İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce inceleme başlatıldı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde 7 ayrı bölgede 10 hedefe saldırı düzenlediğini açıklarken Hizbullah Hareketi, bir mensubunun öldüğünü duyurdu.