2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Angelina Jolie, 22 yaşında yaşadığı akıl sağlığı sorunları nedeniyle bir kiralık katil tutarak hayatına son vermeyi planladığını açıkladı. Ancak hayatında bir şeylerin değişmesiyle bu planından vazgeçtiğini belirtti.

2 ay önce DÜNYA

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan'ın başkenti Beyrut'a hava saldırısı düzenlediğini doğrulayarak, saldırıda geçtiğimiz cumartesi günü Golan Tepeleri’ne düzenlenen saldırının arkasındaki Hizbullah komutanının hedef alındığını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Osman Kavala ile görüşmek için yaptığı başvuruya Adalet Bakanlığı'nın geç yanıt verdiğini belirten AKP'li Tuğrul Türkeş'i eleştirdi. Tunç, “Sayın Türkeş’in ziyaretiyle ilgili problem yok. İstediği zaman, uygun bir günde görüşebilir" dedi.

2 ay önce Genel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), PTT ve TROY kart arasında Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi kapsamında işbirliği protokolüne imza atıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Partisinin il başkanları toplantısında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris Olimpiyatları'nın açılış töreni için 'ahlaksızlık' diyerek, sokak hayvanlarının katledilmesini öngören teklifin yasalaşmasını kabul eden milletvekillerine de teşekkür etti.

2 ay önce DÜNYA

ABD Gizli Servis Vekil Direktörü Roland Rowe, eski Başkan Donald Trump'a 13 Temmuz'da düzenlenen suikast girişiminin düzenlendiği çatının neden güvenli hale getirilmediğini "savunamayacağını" belirtti.

2 ay önce DÜNYA

Mısır Dışişleri Bakanı Bedr Abdulati, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile İsrail-Lübnan sınırında tırmanan gerginliğin düşürülmesi yollarını görüştü.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında çıkan yangınları kontrol altına almak için mücadele ediyor. Menemen ve Foça’da çıkan ve yoğun müdahaleler sonucu kontrol altına alınan yangının ardından; Kemalpaşa, Bayraklı, Bayındır ve Urla’da yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

2 ay önce GÜNDEM

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, dünyanın bir noktasında ortaya çıkan herhangi bir anlayışın, zaman ve mekan sınırı olmaksızın tüm dünyayı etkisi altına alabildiği iletişim çağında, insanlığın inanç, değer, algı ve kültür bakımından hızlı ve kapsamlı bir dejenerasyona maruz bırakıldığı süreçlerden geçildiği belirtildi.

2 ay önce ORTADOĞU

Hizbullah Hareketi, İsrail ordusunun sınır hattında yer alan askeri üssüne çeşitli silahlarla saldırı düzenlendiğini duyurdu.