2 ay önce Genel

İzmir'in Urla ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

2 ay önce SAĞLIK

İsrail'de haziran ayından bu yana Batı Nil virüsü tespit edilen kişi sayısı 738'e yükseldi, virüse yakalanan 51 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce ORTADOĞU

İran'da 5 Temmuz'da yapılan erken seçimde oyların çoğunluğunu alan reformist Mesud Pezeşkiyan, yemin ederek görevine başladı.

2 ay önce Magazin

Milli takımda gösterdiği performansıyla adından sıklıkla söz ettiren Kaan Ayhan evli mi sorusu, özel hayatını merak eden hayranlarının sık araştırdığı konulardan biri oldu. Kaan Ayhan ve ailesine dar detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

2 ay önce YEREL

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aile sağlığı merkezinde görevli doktora şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Bir Youtube ünlüsü olan Ecrin Su Çoban kaç yaşında sorusu, ekran önünde büyümesi nedeniyle sıklıkla hayranları tarafından merak edilmektedir. İşte, cevaplar...

2 ay önce SİYASET

Erdoğan tahsilata başladı: CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesine haciz geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye'nin Ermenistan Normalleşme Süreci Özel Temsilcisi Büyükelçi Serdar Kılıç ve Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci Özel Temsilcisi ve aynı zamanda Ermenistan Milli Meclisi Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan, beşinci toplantılarını, Türkiye-Ermenistan sınırındaki Alican-Margara sınır kapısında yaptı. İki ülkenin temsilcileri sınırda el sıkıştı.

2 ay önce MARDİN

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesindeki 4 bölgenin 30 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında 15 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini duyurdu.

2 ay önce EKONOMİ

Büyük bir istihdam sağlayan Şok maret personel maaşları ile merak ediliyor. Biz de 2024 yılı için Şok maaşlarını yayınladık!