2 ay önce VAN

Yaya geçitlerindeki Kürtçe uyarı yazılarının İçişleri Bakanlığı talimatıyla silindiği ortaya çıktı. Van'da hızını alamayan ekipler, hem Kürtçe hem Türkçe yazıların üzerini boyayla kapattı.

2 ay önce SİYASET

DEM Parti, İsrail'in Beyrut saldırısını kınayarak, "Uluslararası kamuoyu İsrail’in bölgeyi ateşe çeviren bu politikasına son verilmesi ve çatışmasız bir ortamın sağlanması için harekete geçmelidir" açıklaması yaptı.

2 ay önce ADIYAMAN

Sincik ilçesinde tekstil işçilerini taşıyan iki aracın çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.

2 ay önce SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye'nin Tahran'da uğradığı hunhar suikast neticesinde şehit olması Orta Doğu’yu saran kaosu çok daha derinleştirecektir. İsmail Haniye’nin katledilmesi hiç şüphesiz vahim sonuçlar doğuracaktır" dedi.

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Anayasa Mahkemesi (AYM), 30 Haziran itibarıyla yapılan 617 bin 411 bireysel başvurudan 513 bin 730'unu sonuçlandırdı.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail ordusunun Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güney bölgesine yönelik saldırısında ölenlerin sayısının 4'e, yaralıların ise 80'e yükseldiği belirtildi.

2 ay önce ADVERTORIAL
2 ay önce DÜNYA

ABD'de yapılan bir ankette, Demokrat Parti destekçilerinin yaklaşık yüzde 80'inin, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i kasım seçimlerinde partilerinin adayı olarak görmekten memnun olacağı ortaya çıktı.

2 ay önce Genel

ABD ordusunun, Irak'ın Babil vilayetindeki silahlı gruplara karşı hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Hamas lideri Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesinin ardından ABD'den ilk açıklama geldi. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail'e yönelik bir saldırı olması halinde ABD'nin İsrail'i savunmaya yardım edeceğini duyurdu.