2 ay önce SPOR

Geçen yıl yüksek testosteron nedeniyle diskalifiye edilen Cezayirli boksör Imane Khelif, bu yıl Paris 2024 Olimpiyatları'nda İtalyan rakibinin 46. saniyede ringden çekilmesiyle yeniden tartışmaların odak noktası oldu.

2 ay önce ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da kontrol çıkan aracın kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

2 ay önce BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF), Gazze'de 2 gazetecinin daha hayatını kaybetmesi üzerine uluslararası kamuoyuna, "gazeteci katliamlarını durdurması için İsrail'e baskı yapma" çağrısını yineledi.

2 ay önce SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Erdoğan'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için 1 günlük milli yas ilan etmesine tepki göstererek, Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemeyeceğini, bu durumu Türk Milletine bir dayatma olarak nitelendirdi.

2 ay önce ORTADOĞU

İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin naaşı, cuma günü defnedilmek üzere Katar'ın başkenti Doha'ya getirildi.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail ordusu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikasta uğradığı gece Beyrut'ta Hizbullah'ın üst düzey komutanı Fuad Şükür'ün hedef alındığı saldırı dışında Orta Doğu'da başka bir bölgeye saldırı düzenlemediklerini ileri sürdü.

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye'de Hamas lideri İsmail Haniye'nin öldürülmesi nedeniyle bir günlük milli yas ilan edildi.

2 ay önce GÜNDEM

CHP’li Ali Mahir Başarır, AKP’nin Mersin eski il başkanı Mekin Merter Salt’a ait olan Salt Grup’un İsrail’e gönderilen kurşun geçirmez camlara lojistik destek sağladığını belgeleriyle ortaya koydu.

2 ay önce Genel

Konya'nın Karapınar ilçesinde takla otomobildeki 8 kişi yaralandı.

2 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, SGK borçlarına ilişkin “Yaklaşık 180 milyon TL kadar borcumuz var. Biz şu anda bu ortamda böyle bir muamele ile karşı karşıya kaldığımızda nasıl ödeyeceğiz, bunu da birilerinin çıkıp açıklaması lazım. Belediyeleri bir ekonomik baskı ile kıskaç altına alınması ve hükümet tarafından böyle bir uygulamaya geçilmesi doğru değil” dedi.