2 ay önce GÜNDEM

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, "Erdoğan, Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor" dedi.

2 ay önce İSTANBUL

İstanbul'da Galatasaray ile Beşiktaş arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

2 ay önce TEKNOLOJİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Instagram'dan yaptığı canlı yayınla Instagram'a getirilen erişim yasağını protesto etti.

2 ay önce TEKNOLOJİ

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Instagram'a erişim engeli getirilmesi hakkında Ankara İdare Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma davası açtı.

2 ay önce GÜNDEM

Esenyurt'ta beraber çakmak gazı kullandığı arkadaşını boğarak öldürdüğü iddia edilen çocuk, polis ekiplerince yakalandı.

2 ay önce DÜNYA

New York Times (NYT) gazetesi, İran ve vekillerinin, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye suikastına karşılık İsrail'e saldırı düzenleme tehditlerine yanıt olarak ABD'nin Orta Doğu'ya ilave savaş uçakları göndermeye hazırlandığını belirtti.

2 ay önce GÜNDEM

Edirne’de sokak hayvanları hak savunucuları, AKP İl Başkanlığı binası önüne siyah çelenk bıraktı.

2 ay önce ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da 5 çocuğun hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan ve ehliyeti bulunmayan otomobil sürücüsü Mustafa K, polise teslim oldu.

2 ay önce GÜNDEM

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Instagram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nu aldığı karardan dolayı kutladığını ifade ederek milli devlete yakışan tavrın bu olduğunu dile getirdi.

2 ay önce Magazin

Türk kahvesi arkası Selamlique kahve kimin sorusu, tüketicileri tarafından oldukça merak ediliyor. İşte, detaylar...