2 ay önce ORTADOĞU

İsrail'in, Suriye'nin Humus iline hava saldırısı düzenlediği öne sürüldü.

2 ay önce ORTADOĞU

İran medyası Kanal 3 "Birkaç saat içinde dünya ilginç sahnelere tanık olacak" açıklaması yaptı.

2 ay önce GÜNDEM

Samsun'un Atakum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, hastanede tedavi altına alındı.

2 ay önce EN
2 ay önce DÜNYA

Fransa, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikasta uğramasının ardından bölgede yükselmesi muhtemel askeri gerilim nedeniyle İran'daki vatandaşlarına bu ülkeyi terk etmeleri çağrısında bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

THY, İsrail ile İran arasında yaşanan gerginlik nedeniyle bu gece İran'a yapılması planlanan seferlerini yarına erteledi.

2 ay önce SİYASET

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "Can Atalay milletvekilidir. Hakkında kesinleşmiş bir hüküm yoktur. TBMM’de gerçekleştirilen işlem hukuken yok hükmündedir. TBMM Başkanlığını konu hakkında gereğini yapmaya çağırıyoruz. Atalay'ın özlük hakları iade edilmeli, tahliye olup yemin etmesi ve görevine başlaması sağlanmalıdır. Bu adımların atılmasının sorumluluğu TBMM Başkanı olarak Numan Kurtulmuş’un omuzlarındadır" dedi.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail'in Lübnan'a saldırıları ve Hamas lideri Haniye'nin suikast sonucu öldürülmesiyle bölgede gergin bir süreç yaşanıyor. Bölgedeki gerilime dikkat çeken İsrail Savunma Bakanı Gallant, İran'a karşı uluslararası bir koalisyon kurulma çağrısı yaptı.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Yıllar sonra konser vererek İstanbul'da Fanta Fest'te sahneye çıkan Megastar Tarkan konser sırasında teknik aksaklıklar yaşadı. Tarkan'ın sessiz konseri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Instagram'a uygulanan sansür ve AYM'nin sitesine erişilememesine yönelik açıklamalarda bulundu. Özel, "Seçimlerde bu zihniyetten kurtulacağız. Hep birlikte bugünkü iktidarı engelleyeceğiz" dedi.