2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

3. İstanbul Festivali, maNga konseri ile dün akşam başladı. Festival, 18 Ağustos'a kadar dinleyicilerle buluşacak.

2 ay önce Siyaset

Demokratik Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda konuşan DEM Parti Eşbakanı Tuncer Bakırhan, Kürtçe halay krizine yönelik konuştu. Bakırhan, "Bu yasaklamalar karşısında halaylarımızı, dilimizi, kültürümüzü daha fazla sahipleneceğiz" dedi.

2 ay önce İŞ CİNAYETLERİ

Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede, sepet platformuyla yüksekten düşen 2 işçinin ölümü sonrası müfettiş görevlendirildiği açıklandı.

2 ay önce DÜNYA

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Beyrut'a yönelik saldırısı sonrası, zorunlu haller dışında Lübnan'a seyahat edilmemesi için uyarıda bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Bursa'da gerçekleşen 4 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, depremin oluştuğu fayın, daha yüksek deprem üretme potansiyeline dikkat çekti.

2 ay önce ORTADOĞU

İran Devrim Muhafızları, Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye'nin ölümüne ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "Haniye'nin öldürüldüğü terör eylemi, Siyonist rejim (İsrail) tarafından, suçlu ABD hükümetinin desteğiyle tasarlanmış ve gerçekleştirilmiştir" denildi.

2 ay önce DÜNYA

Kamala Harris, başkan adayı olmak için gerekli oy sayısına ulaştı. Diğer başkan adayı Donald Trump ise 4 Eylül’de canlı yayında karşı karşıya gelmek üzere bir kanal ile anlaştığını duyurdu.

2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarışan 16 yaşındaki milli yüzücü Kuzey Tunçelli, bu alanda finale kalan ilk Türk sporcu oldu.

2 ay önce DÜNYA

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billstrom, İsrail ile Hizbullah arasında yaşanan yoğun çatışmaların ardından Beyrut Büyükelçiliği’ni taşıma kararı aldıklarını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bir hafriyat kamyonu toprak dökümü yaptığı sırada yan yattı ve Abdulkadir Doğan isimli işçinin ölümüne neden oldu.