2 ay önce DÜNYA

İsrail ile Lübnan gerilimi sonrası Fransa, Lübnan'daki yurttaşlarına, "mümkün olan en kısa sürede" ülkeyi terk etmeleri için uyarıda bulundu.

2 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tüzük ve Program Kurultayı'na ilişkin, "Bu sefer yapacağımız program kurultayı bu ülkede nasıl muhalefet edeceğimizi tarif etmeyecek. Program Kurultayı ve ortaya çıkacak program, bu devleti nasıl yöneteceğimizi tarif edecek" dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya'da ağustos ayının ilk 3 gününde yaklaşık 280 bin turist ağırladık" diyerek dış hatlar rekoru kırıldığını belirtti.

2 ay önce GÜNDEM

Bakan Ali Yerlikaya teknolojik yatırımların artırılacağını belirttiği konuşmasında emniyet, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin denetim ve operasyonlarında yüz tanımalı kameralara yer verileceğini açıkladı.

2 ay önce ORTADOĞU

Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti, 7 Ekim'den bu yana Batı Şeria ve Kudüs'te gözaltına alınan Filistinlilerin sayısının 250'si çocuk, 86'sı kadın olmak üzere yaklaşık 10 bin olduğunu raporladı.

2 ay önce Siyaset

SADAT kurucusu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başdanışmanı olan Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

SOCAR şirketini, İsrail’e petrol sattıkları gerekçesiyle protesto eden Filistin İçin Bin Genç Hareketi üyesi olduğu belirtilen 3 kişi gözaltına alındı.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

İSKİ'nin verilerine göre İstanbul'da barajların ortalama doluluk oranı yüzde 56.72 olarak ölçüldü.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Foça Tarih ve Doğa Talanına Hayır Platformu üyeleri tarafından işgal edilmiş plajların halka açılması için eylem yapıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Çorum İl Özel İdaresi tarafından açılan 57 kontenjanlık sınava bin 837 kişi katıldı. Kazananlar ise AKP'li başkanın şoförü ve çaycısı oldu.