2 ay önce SİYASET

CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'nda Asu Kaya başkan seçildi.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela lideri Maduro, seçimlere muhalefetin katılması halinde ABD'nin, Venezuela'ya yaptırımlarını kaldırmayı kabul eden belgeyi paylaştı.

2 ay önce Siyaset

CHP Genel Merkezi Kadın Kolları Kurultayı'nda son anda oy kullanma sistemini değiştirdi. Bu nedenle kürsüyü işgal eden 4 kadın aday, "CHP'li erkekler çok heveslendilerse, erkek kolu kurabiliriz" dedi.

2 ay önce Siyaset

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Gezi tutukluları Çiğdem Mater ve Mine Özerden'i cezaevinde ziyaret etti.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, nükleer tehdit üzerine yaptığı açıklamada “kıyamet saatine iki dakika kaldığını” ve bunun geri döndürülemez olmadığını söyledi.

2 ay önce Siyaset

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de toplanacak. Toplantının gündem maddeleri arasında Ortadoğu'daki gelişmeler de yer alacak.

2 ay önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Manisa'nın Salihli ilçesinde orman yangını çıktı. Orman yangınına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

2 ay önce Siyaset

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye'de Instagram'ın engellenmesi sonrası, "Sosyal medya platformları maalesef siyonizmin kontrolünde. Aslında kendi sosyal medya platformlarımızı kurmamız, oluşturmamız lazım" dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Sosyolog Mücahit Bilici, son günlerde gündem olan Kürtçe yaya işaretlerinin kaldırılması hakkında konuştu. Bilici, "Kürtçe ona itiraz eden herkesten daha eskidir" dedi.

2 ay önce ORTADOĞU

Türkiye'de erişim engeli bulunan Instagram, İsrail'in saldırısındaki Filistin için de haber kaynağını oluşturuyor. Öldürülen Haniye'nin ailesi de bu platformlardan paylaşımlarına devam ediyor.