2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Maraş Nurhak'ta 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre depremin derinliği 11.86 km.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Berdan Mardini verdiği konser sırasında son dönemin sevilen isimlerinden Mert Demir ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

2 ay önce SİYASET

MHP lideri Bahçeli; Türkiye, Suriye, Irak ve Mısır gibi ülkelerin dahil olacağı bir 'Kudüs Paktı'nın kurulması önerisinde bulundu.

2 ay önce ORTADOĞU

Mısır Dışişleri Bakanı Bedr Abdulati, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmesi sonrasında, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana devam eden saldırıları konusunda "ateşkesin temini için gayret ettiklerini" belirtti.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Son zamanlarda çıkış yapan isimlerden biri olan Çağla Boz kimdir sorusunu yanıtlıyoruz! İşte, yeni dizisiyle izleyici karşısına çıkacak olan Boz'a dair detaylar...

2 ay önce Genel

Polisliğin birden çok kademesi bulunmaktadır. Uzmanlaştıkça daha farklı alanlara geçmek mümkündür. Olay yeri de geçiş yapılabilecek polislik dallarındandır. Olay yeri inceleme polisi nasıl olunur merak edilen sorular arasındadır. Tüm detaylar yazımızda! İşte, ayrıntılar…

2 ay önce BİYOGRAFİLER

CNN Türk'te sunuculuk görevini sürdüren Fulya Kalfa kimdir sorusunu yanıtlıyoruz. Medya sektörünün içinde olan bir aileden gelen Kalfa'nın hem özel hem de kariyer hayatını derledik!

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Dünyaca ünlü rock grubu Placebo, İstanbul'daki konseri sırasında "Filistin" mesajı verdi. Grup, "Try Better Next Time" şarkısının sözlerini "Free Palestine" (Filistin'e Özgürlük) olarak değiştirdi.

2 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, parti simgesinde yer alan altı oktaki devletçiliği simgeleyen okun renklerinin değişmesine ilişkin, "Çevreciliği temsil eden yeşil ve kadın-erkek eşitliğini simgeleyen mor renk, devletçilik anlayışımızla sembolize edilmek amacıyla ifade edilmiştir. Dolayısıyla partimizin simgesi ve bayrağı ile ilgili herhangi bir değişiklik söz konusu değil." değerlendirmesinde bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya, "3 milyon 103 bin Suriyeliden 729 binini beyan ettikleri adreste bulamadıklarını" açıkladı.