2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Gazze Şeridi'nde yerel gıda üretiminin kısıtlı olmasının insani krizi daha da kötüleştirdiğini bildirdi.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Bu yıl 31'inci kez seyircisi ile buluşacak Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin "Onur Ödülleri"nin oyuncular Demet Akbağ ve Uğur Polat'a verileceği açıklandı.

2 ay önce GÜNDEM

Sinop, Kastamonu illeri ve Trakya kesimi için gök gürültülü sağanak bekleniyor.

2 ay önce BURSA

Bursa’da düzenlenen basın açıklamasında, bir veli okullarda yaşanan tarikat etkisini anlattı. Eğitimciler, anayasayı ve laikliği savundukları için cezalandırıldıklarını belirterek, tarikatların eğitim üzerindeki etkisine karşı mücadele edeceklerini vurguladı.

2 ay önce İZMİR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarına hızlı çözüm bulmak için başlattığı koordinasyon toplantılarına Bayraklı ile devam etti. Toplantıda Bayraklı Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatacak alternatif bağlantı yolları masaya yatırıldı. Yağışlı havalarda su birikintilerinin yaşandığı Sevgi Yolu ile Tepekule Pazaryeri’nin altyapı sorununu çözecek çalışmalar gündeme geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Sanatçı Sertab Erener, sokak hayvanlarının öldürülmesini içeren 'katliam yasası'na karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Erener, "Bize dört yıl verin, barınak yapalım" dedi.

2 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman Belediyesi, şehrin depremden sonra karşılaştığı zorlukları aşmak ve belediye kaynaklarını daha etkin kullanmak için yenilikçi bir projeye imza atıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü geri dönüşüm çalışmaları sayesinde, hurda konteyner geri dönüşümünden yılda yaklaşık 14 milyon TL tasarruf sağlanması öngörülüyor.

2 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), Çinli ByteDance firmasının ana ortağı olduğu TikTok'un ödül programını üye ülkelerde kaldırma taahhüdünde bulunduğunu bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ), İsrail'in muhtemel saldırılarına karşı Lübnan'a, tedbir amaçlı 32 ton ilaç yardımında bulunduğu belirtildi.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Açılan dava nedeniyle gösterimi durdurulan Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi yeniden gösterime girecek. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi filmin gösterim yasağını kaldırırken, yeni gösterim tarihi henüz netleşmedi.