2 ay önce İNSAN HAKLARI

Marmara Cezaevi’nde bulunan adli tutuklu Ümit Kayaboynu, şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Kayaboynu’nun intihar ettiği iddia edildi.

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 968 mahkemenin faaliyete geçirilmesine karar verildiğini açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, yeni medya platformlarında "sokak röportajları" veya "vatandaşın görüşü" gibi adlarla yapılan yayınlara ilişkin, "RTÜK, kitleleri sosyolojik çatışmalara sevk eden bu tip yayın faaliyetleriyle alakalı görsel yayıncılık ilkeleri kapsamında gerekli çalışmaları yapmakta ve sürdürmektedir." ifadelerini kullandı.

2 ay önce SPOR

Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki ismiyle Süper Lig'in 66 yıllık geçmişinde birçok rekora imza atıldı.

2 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi günü Adana Demirspor'u konuk edecek Fenerbahçe, aralıksız yer aldığı bu kulvarda 67. kez mücadele verecek.

2 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonuna 9 Ağustos Cuma günü Atakaş Hatayspor maçıyla başlayacak Galatasaray, 66 yıllık lig tarihinde bazı önemli rekorları elinde bulunduruyor.

2 ay önce SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile yapacağı maçla Türk futbolunun en üst seviye organizasyonunda 67. sezonuna başlayacak.

2 ay önce DÜNYA

Afganistan yönetimi, ülke nüfusunun 35,7 milyon olarak tahmin edildiğini bildirdi.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Avrupa Birliği'nin (AB) Copernicus İklim Değişikliği Servisine göre, temmuz ayı bir önceki yılın aynı dönemine göre "biraz daha soğuk" geçmesine rağmen, 2024'ün şimdiye kadarki en sıcak yıl olma olasılığı giderek artıyor.

2 ay önce DÜNYA

Çin, ülkenin güneybatısında bulunan Hainan Adası açıklarındaki ihtilaflı Güney Çin Denizi'nde 100 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfettiğini öne sürdü.