2 ay önce DÜNYA

ABD ordusu, İran ile İsrail arasında yaşanan gerilim nedeniyle Orta Doğu'ya F-22 Raptor savaş uçakları gönderdi. CENTCOM Komutanı General Kurilla da 1 hafta içinde ikinci kez İsrail'i ziyaret etti.

2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 13. günün sonunda 30 altın, 38 gümüş ve 35 bronz madalya kazanan ABD, ülkeler sıralamasında liderliğini sürdürdü.

2 ay önce YEREL

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın İtalya ile oynadığı yarı final maçını İzmiriler, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu dev ekranlarda izledi. Göztepe Paten Pisti, Bostanlı Yasemin Kafe önü ve Alsancak Gündoğdu Meydanı’na kurulan dev ekranlarla İzmirliler milli maç coşkusunu hep birlikte yaşadı.

2 ay önce YEREL

İzmir’in Tire ilçesinde 25 yıldır çiftçilik yapan ve aylarca emek verdiği mahsulü bu yıl tarlada kalan Hasan Erdem, 3 ton karpuzu Doğal Yaşam Parkı’ndaki hayvanlara bağışladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından toplanan ürünler buzdolabında soğutulduktan sonra hayvanlara verildi. Yazın en güzel meyvelerinden olan ve hayvanlar tarafından çok sevilen karpuz, park sakinlerinin 10 günlük ihtiyacını karşılayacak.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 9 Ağustos hava durumu raporuna göre, İstanbul, Ankara, Antalya ve Trabzon dahil olmak üzere birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

2 ay önce GÜNDEM

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

2 ay önce DÜNYA

İngiltere'de 55 yaşında bir kadın, sosyal medyada paylaştığı yalan bilgilerle aşırı sağcı sokak olaylarının fitilini ateşlediği iddiasıyla gözaltına alındı.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta ve kuzey bölgelerinde düzenlediği hava saldırılarında en az 8 sivilin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

2 ay önce HAYVAN HAKLARI

Ankara Altındağ'da poşetler içinde ölü köpekler bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Hollandalı uyuşturucu baronu Joseph Johannes Leijdekkers'ın Türkiye ayağını yöneten Abdullah Alp Üstün hakkında tahliye kararı veren 15. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oktay A. açığa alınmıştı. Konuyla ilgili hazırlanan raporda, Oktay A.'nın uyuşturucu baronlarıyla serbest bırakılmaları için para karşılığında anlaştığına yer verildi.