2 ay önce MUŞ

Muş'ta baraj gölüne giren 5 kişi suda kayboldu. İhbar üzeri ne başlatılan aramada kayıp 5 kişiden 3'ünün cansız bedenlerine ulaşıldı. Arama çalışmaları kayıp 2 kişi için sürüyor...

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyine yönelik düzenlediği hava saldırısında 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

2 ay önce GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Polatlı yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında ilişkin soruşturma başlatıldığını, soruşturmada bir Cumhuriyet başsavcıvekili koordinesinde üç Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi.

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlediği Çim Konserleri kapsamında sahne alan Sena Şener, İzmirlilere unutulmayacak bir akşam yaşattı.

2 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile yaptığı telefon görüşmesinde ülkesinin İsrail'in savunmasına verdiği desteği sürdüreceğini bildirdi.

2 ay önce BALIKESİR

CHP’li Serkan Sarı, domates üretiminde yaşanan düşüş, fiyatlardaki belirsizlik ve tüketiciye yansıyan pahalılık nedeniyle Meclis araştırma komisyonu kurulmasını talep etti. Sarı, AKP’nin yanlış tarım politikalarının üreticileri zarara uğrattığını ve ülke ekonomisini olumsuz etkilediğini belirtti.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de Başkan adayı ve ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile Cumhuriyetçi rakibi eski Başkan Donald Trump, 10 Eylül’de canlı yayında karşı karşıya gelecek.

2 ay önce GÜNDEM

Ser Araştırma'nın anketine göre, CHP ile AKP arasında yaklaşık yüzde 3 fark bulunuyor.

2 ay önce GÜNDEM

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Başkanı Hadi el-Bahra, Suriye Müzakere Komisyonu Başkanı Bedir Camus ve Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Abdurrahman Mustafa ile Ankara’da görüştü.

2 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, ABD başkanının ABD Merkez Bankasının (Fed) para politikası kararlarında "söz sahibi" olması gerektiğini ifade etti.