2 ay önce DÜNYA

Ukrayna'nın Donetsk bölgesinde yer alan Konstantinivka şehrindeki bir süpermarkete, Rus ordusunca düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 10'a, yaralı sayısının 35'e çıktığı bildirildi.

2 ay önce SİYASET

ORC Araştırma'nın yeni anketinde katılımcılara, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" sorusunu yöneltti

2 ay önce GÜNDEM

Özgür Özel, “Anayasa Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma talebimizi de içeren başvurumuzu bu hafta yapacağız.” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

CHP, TİP, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve EMEP ortak dilekçe vererek, TBMM'yi 16 Ağustos Cuma günü, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Can Atalay kararıyla ilgili olağanüstü toplantıya çağırdı.

2 ay önce DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Donetsk bölgesine bağlı Konstantinivka şehrindeki bir süpermarkete Rus ordusu tarafından düzenlenen saldırıda 4 kişinin öldüğü ve 24 kişinin yaralandığını bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, "2 milyon Gazzelinin açlıktan ölmesinin haklı olabileceğini" ima eden aşırı sağcı İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'i şiddetle kınadı.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Sabancı ailesinin bir ferdi olan ve Sakıp Sabancı'nın magazine fazla yansımayan üyesi Metin Sabancı kimdir sorusunu yanıtladık!

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Yol Arkadaşım 2, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrollerini paylaştığı Yol Arkadaşım'ın devam filmidir. Peki, yolculuk bu sefer nereye? İşte, Yol Arkadaşım 2 nerede çekildi sorusunun cevabı...

2 ay önce Magazin

Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği 'Gaffur Aksoy' karakteri ile hafızalara kazınan Peker Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiği belirtildi.

2 ay önce GÜNDEM

Avukatlık mesleğindeki reklam yasağına ilişkin usul ve esasları düzenleyen Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.