2 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Ankara'nın Polatlı ilçesinde, bu sabah bir yolcu otobüsünün köprüye çarpması sonucu 9 kişinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

2 ay önce YEREL

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik akışını rahatlatmak için Küçükyalı’ya giriş cebini düzenleyecek. Çalışmalar 10 Ağustos Cumartesi sabahı başlayacak ve bir hafta içinde tamamlanacak.

2 ay önce DÜNYA

Afrika kıtasının altın zengini Gana'da, Batı Afrika'nın ilk altın rafinerisi hizmete girdi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Orta Doğu ve Afrika Özel Temsilcisi ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, İsrail ile İran'ın bölgede gerginliği artırmaktan kaçınmaları gerektiğini belirterek, "Sorunlara siyasi çözümün bulunması gerekiyor." dedi.

2 ay önce YEREL

Muş'ta serinlemek için girdikleri Alparslan 1 Baraj Gölü'nde cansız bedenleri çıkarılan 2'si çocuk 5 kişi, yan yana toprağa verildi.

2 ay önce DÜNYA

Hindistan hava yolu firması Air India, Orta Doğu'daki gelişmeler nedeniyle İsrail'in Tel Aviv kentine ve bu kentten yaptığı uçuşları askıya alma kararını bir sonraki duyuruya kadar süresiz uzattığını duyurdu.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Doğma büyüme Almanyalı olan Deniz Undav nereli sorusu, aslen nereli olduğuna dair bir merak içermektedir. Yanıtladık...

2 ay önce HAYVAN HAKLARI

CHP lideri Özel, Katliam Yasası için Anayasa Mahkemesi'ne bu hafta yürütmeyi durdurma talebiyle başvuru yapacaklarını söyledi.

2 ay önce TOPLUM & YAŞAM

Uluslararası arenada kullanılan Discord hangi ülkenin sorusu merak edilmektedir. Aynı zamanda Discord uygulamasının kurucusuna dair bilgilere de yer verdik.

2 ay önce EMEK DÜNYASI

Adıyaman'da yapımı süren bir inşaatta iskelenin çökmesi sonucu 1'i ağır 3 işçi yaralandı.