2 ay önce GÜNDEM

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Can Atalay'ın durumuyla ilgili TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a çağrı yaparak "Bana düşen sizi dostça ikaz ederek Sayın Can Atalay'ı meclise davet edip ant içmesini temin etmenizdir" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad arasında gerçekleşebilecek olası bir görüşmeye Moskova'nın ev sahipliği yapma konusunda hazır olduğunu belirtti.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Akdeniz'de saat 17.05'te yerin 6.85 kilometre derinliğinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

2 ay önce ORTADOĞU

Tahran yönetimi ile İsrail ve ABD arasındaki gerilim sürerken, İran Devrim Muhafızları Ordusu donanması, yüksek patlayıcı başlıklı çok sayıda gemisavar seyir füzesini teslim aldığını duyurdu.

2 ay önce SİYASET

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Ali Budak, DEM Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

2 ay önce SİYASET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Can Atalay kararı sonrası muhalefet partilerinin TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırmasıyla ilgili partisinin kararını açıkladı.

2 ay önce GÜNDEM

İktidarın hedef aldığı sosyal medya platformlarında temmuz ayında hangi lider, siyasi parti ve belediye başkanlarının daha aktif kullandığı raporlaştırıldı.

2 ay önce DÜNYA

İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, Ukrayna ordusunun Rusya'nın Kursk bölgesine başlattığı saldırının, barışa giden yolda ön koşul olan ateşkes olasılığını daha da uzaklaştıracağını söyledi.

2 ay önce ORTADOĞU

Irak Kürdistan Bölgesi’nin Duhok kentinde Cuma namazının ardından bir adam üzerinde Türkiye bayrağı bulunan balonları camiden çıkan çocuklara dağıttı. Bayraklı balonların dağıtılmasından şüphe edilen 4 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

2 ay önce DÜNYA

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, 7 Ekim'den önce ve sonra İsrail'e silah sağlamadıklarını belirtti.