2 ay önce GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yapılan geliştirme sayesinde araç sahiplerinin tünel, köprü ve otoyol geçiş ödemelerini e-Devlet sistemi üzerinden yapabileceklerini bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı, İngiliz, İsrail ve İran'a ait bazı medya kurumlarında "Azerbaycan'da İsrail askerlerinin bulunduğunu" öne süren haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

Etiyopya'nın batısında aşırı yağışların yol açtığı seller nedeniyle yaklaşık 16 bin kişinin yerinden olduğu ve yardıma ihtiyaç duyduğu belirtildi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine üyelerinden güvenlik konularını kamuoyu önünde konuşmamalarını istedi.

2 ay önce DÜNYA

Avustralya'nın Queensland eyaletinde çalıntı olduğu belirtilen helikopterin otelin çatısına düşmesi sonucu pilotun öldüğü bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Uganda'nın başkenti Kampala'da, şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymasında çöp toplama alanının çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 21'e yükseldi.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yücel, ilk 30 metresi hariç ciddi oksijen azlığı tespit edilen Marmara Denizi'nin koma halinde olduğunu, sıcaklık, oksijensizleşme ve kirliliğin birbirini besleyen kısır bir döngü oluşturduğunu söyledi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'in, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda Gazze nüfusunun yüzde 1,8'inin hayatını kaybettiği bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde bir askerinin daha öldüğünü ve 7 Ekim'den bu yana ölen asker sayısının 690'a yükseldiğini açıkladı.

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Cumartesi Anneleri’nin 700’üncü hafta eyleminde kolu kırılan Aydın Aydoğan'ın, eylemi yasaklayan Süleyman Soylu hakkında TİHEK'e yaptığı başvuru reddedildi. Aydoğan, "Hazır dosya var. Gidip ifade verebilir" dedi.